INELCOM renova com a patrocinador oficial del Valencia Basket

03/08/2020

La companyia internacional INELCOM i Valencia Basket han aconseguit un acord perquè esta empresa es mantinga com a “patrocinador oficial” de l'entitat taronja durant la temporada 2020-21. INELCOM va entrar a formar part de la Família Taronja a l'estiu de 2015, per tant complirà la seua sisena temporada fent costat al club.

 

Com a patrocinador taronja, aquesta empresa especialitzada en tecnologia tindrà presència en els suports publicitaris habituals: les tanques dinàmiques, les pantalles gegants i el videomarcador durant la disputa dels partits del Valencia Basket, la pàgina web oficial o les xarxes socials del Club.

 

Des de la seua arribada, junts hem pogut celebrar grans triomfs com la Lliga Endesa 16-17, la 7Days Eurocup de la temporada 2018-19, la Supercopa 2017, així com dos ascensos de l'equip femení.

 

INELCOM és una companyia tecnològica amb un fort compromís amb els seus clients, que ofereix solucions innovadores i de qualitat, buscant millorar la competitivitat, l'eficiència i la qualitat dels serveis.

 

Es posa en mans dels clients un servei integral que abasta disseny, fabricació, instal·lació, manteniment i explotació dels equips i sistemes, tenint sempre present com a objectiu protegir la seua inversió.

 

INELCOM és una companyia global, amb presència a Espanya i Llatinoamèrica, especialista en projectes clau en mà amb més de trenta anys d'experiència en el mercat d'equips i sistemes electrònics.


TAGS: