Guillem Vives: “Que arriben este tipus de jugadors parla bé de com creix el club”

05/08/2020

No són mesos típics tampoc per a la preparació dels jugadors professionals, i este és el cas també per a Guillem Vives. Després de l'atípic final de la temporada 19-20, amb l'aturada de les competicions, i la seua desafortunada lesió en un dit que li va impedir disputar la Fase Final Excepcional de la Lliga Endesa, el base taronja afronta la nova temporada amb més ganes que mai de tornar a trepitjar una pista en un partit oficial, alguna cosa que no succeeix des del passat 5 de març.

 

Estos dies accelera el seu lloc a punt a la Fonteta amb sessions diàries per a arribar a amb les majors garanties possibles a l'inici del curs. Parlem amb ell.

 

Com estàs?

Molt bé, tinc ganes de basket, porte molts mesos sense entrenar, sense competir, i es nota dins de mi que vull jugar ja i començar la temporada. Fer ací sessions està bé, però falten els companys i començar a competir, tots som competitius, i queda res per a començar, tinc ganes i estes últimes setmanes m'ajuden per a preparar-me bé.

 

Molt de temps parat. Ajuda portar anys de professional?

Ha ajudat, m'imagine de més jove, i ho hauria passat pitjor que ara. Estic en un moment bo per a mi i m'ha ajudat a adaptar-me a això. La lesió del dit va ser un pal dur, perquè era l'únic dit que no es podia trencar per a poder jugar va ser el que es va trencar i bo, a treballar per a tornar quan siga possible, porte temps amb menys treball que els meus companys així que toca estar al nivell per a començar i tornar per a fer una gran temporada.

 

Com has viscut la formació del nou equip?

M'han anat informant companys i familiars dels fitxatges i els rumors, però molt al marge… però crec que tenim un equip molt competitiu i crec que molt il·lusionant per a començar a treballar, per a vore com s'adapten les noves peces, crec que s'ha fet o equip per a competir contra els millors en totes les competicions.

 

Què et semblen les incorporacions?

Els que portem més anys, són noms que en anys anteriors no es valoraven, i això parla que el club ha anat creixent tant que permet arribar a jugadors d'equip com Fenerbahce, o a un jugador d'una projecció increïble com Hermannsson que a mi sempre m'ha encantat com a jugador i tindre'ls ací parla bé de com ha crescut el club i com està apostant per fer una plantilla il·lusionant per a competir. Veurem com encaixen totes les peces per a arribar al màxim del nostre potencial que espere que siga competir contra tots.

 

I com et veus tu en una plantilla així?

Tinc sentiments oposats. Crec que és un equip super il·lusionant però alhora tinc un desafiament interior per a aspirar al màxim, i vinc amb molta ambició. Crec que he anat deixant a un costat les meues condicions físiques per a estar de gom a gom i vull reptar-me en el dia a dia, que és molt important, amb jugadors com Sam, Martin o Quino, és un desafiament per a mi, que estic mentalitzant-me per a afrontar-lo, i que això després ajude per a competir contra altres grans bases de la Lliga Endesa i la Turkish Airlines *EuroLeague. Això sí, com dic sempre, sent un jugador d'equip i el principal és que l'equip guanye, competisca, i que Guilllem Vives siga una peça més perquè el Valencia Basket vaja pujant escalons. 


TAGS: