Pinturas Isaval continuarà donant color al Valencia Basket durant 3 anys més

06/08/2020

Renovació gran! Les destinacions de Valencia Basket i Pinturas Isaval s'uniran durant, almenys, tres temporades més. L'acord de col·laboració s'estendrà fins a estiu de 2023, per la qual cosa la relació entre totes dues empreses durarà, almenys, un total de 9 temporades.

 

Santiago Vallejo, President de Pinturas Isaval, ha rubricat en les instal·lacions de Pinturas Isaval aqueix nou acord acompanyat per Paco Raga, President d'Honor i Conseller, representant al Valencia Basket.

 

L'empresa valenciana Pinturas Isaval, especialitzada en la fabricació de pintures de la més alta qualitat i tecnologia, va entrar a formar part de la família taronja en 2014, i ha unit el seu camí al del nostre club d'una forma molt activa, siguent part de la vida de la família taronja en el dia a dia mitjançant patrocinis de partits amb innombrables activacions en els partits disputats a la Fonteta.

 

La seua presència s'ha vist reflectida amb presentacions de jugadors i jugadores, així com en la presència activa en els equipaments de joc. Sense anar més lluny, el logo de Pinturas Isaval estarà estampat en la part posterior la nostra camiseta de la Liga Endesa i de la Liga Femenina Endesa. A més, Pinturas Isaval compta amb presència en multitud de suports dins i fora de la pista.  

 

Pinturas Isaval, va nàixer com a empresa de pintures valenciana en 1968. Hui, continua sent familiar havent-se convertit en una fàbrica de referència nacional amb destacada activitat internacional, i estés el seu àmbit d'actuació a camps com la rehabilitació energètica d'edificis, solucions constructives ecosostenibles, sistemes pigmentaris o projectes d'instal·lació de revestiments decoratius, tot sempre amb tecnologia 100% pròpia i amb el respecte al medi ambient.


TAGS: