Romero, Segura, Carrera i Gómez passen la revisió mèdica en IMED-UCV

07/08/2020

Les jugadores del Valencia Basket Leticia Romero, Lorena Segura, Raquel Carrera i Anna Gómez han superat la revisió mèdica de pretemporada que han realitzat en “IMEDUCV Alto Rendimiento Deportivo” davall la supervisió del Dr. José Antonio Ferrero d'IMED i el metge de l’equip Dr. Vicente Sebastiá.

 

Tot el reconeixement ha tingut lloc dins de les instal·lacions del nou servici, situades junt amb l'Hospital IMED València. Les jugadores s'han fet una prova PCR, obligatòria per protocol abans de realitzar la prova d'esforç amb gasos. A nivell cardiològic s'ha realitzat una completa revisió que inclou electrocardiograma en repòs, ecocardiograma i ergoespirometria. Tot això amb la valoració de l'expert en cardiologia esportiva d'IMEDUCV, el Dr. Óscar Fabregat. Les jugadores també s'han sotmés a una analítica i una densitometria òssia per a completar la informació sobre el seu estat físic de cara a inici dels entrenaments.

 

Elles han sigut les primeres en el combinat femení que les han passat. Ara, Romero, Segura, Carrera i Gómez continuaran amb la seua rutina de pre pretemporada fins a l'inici dels entrenaments oficials el dia 17 d'agost.


TAGS: