Velarte renova com a patrocinador oficial del Valencia Basket

11/08/2020

Velarte i Valencia Basket han aconseguit un acord perquè esta empresa es mantinga com a “patrocinador oficial” de l'entitat taronja durant la temporada 2020-21. Velarte va entrar a formar part de la Família Taronja per primera vegada a l'estiu de 2007, sent partícip d’esta gran dècada de títols i finals.

 

Com a patrocinador taronja, esta empresa especialitzada en alimentació tindrà presència en els partits tant masculins com femenins, donant suport principal a un d'ells en cada cas, així com assortint de producte als més xicotets als campus del club. La seua presència visual en el pavelló es veurà reflectida en un lluminós en els partits de la Fonteta.

 

Velarte comença en un xicotet forn de barri en 1969. Un relat que parla de somnis, esforç, i també d'alegries, amb un únic objectiu: elaborar un producte de màxima qualitat de manera artesana i acurada. Des d'aquell moment no ha deixat d'innovar, créixer i millorar pels seus clients, mantenint sempre com a referència els valors que distingeixen i caracteritzen a l'empresa valenciana.


TAGS: