Leticia Romero: “Poder començar des del principi amb totes és una súper alegria”

15/08/2020

 Leticia Romero torna oficialment a les pistes. 9 mesos i 8 dies o 282 dies després de lesionar-se el lligament creuat anterior del seu genoll dret compartirà pista de nou amb les seues companyes. Ja amb l'alta mèdica i esportiva oficialitzada, la canària arrancarà la pretemporada dilluns que ve amb tot l'equip amb normalitat.

 

Han sigut mesos durs, sens dubte, per a la base del València Basket que encara recorda el moment en què tot es va tòrcer l'11 de novembre de 2019 davant de Mann Filter Casablanca en la Fonteta. Però per a ella, tot això ha quedat arrere: M’acord perfectament de la jugada, però jo crec que canvies moltíssim, sobretot durant el procés. Al principi vols que siga tot molt ràpid, recuperar-te i sentir-te ben ràpidament. Però és impossible, este tipus de lesions mai van així. Aprens a reconéixer i valorar els xicotets detalls que fan que el teu cos estiga bé i preparat per a entrenar i jugar. Sobretot les xicotetes coses: la rutina, l'anar lentament, el tindre paciència...”

 

Leticia se sent afortunada perquè ha tingut “a moltes persones que han estat ací durant el procés” i que l'han ajudat a fer que el camí fora més lleuger de caminar: “Les meues companyes des del principi em van tractar súper bé -inclús durant la temporada van intentar que estiguera inclosa en tot-, els entrenadors, tot el staff tècnic, Julia (la fisioterapeuta) que va estar sis mesos ací a límit cada dia, Pau (el preparador físic), la meua família -que crec que ha sigut clau des de lluny o estant ací després de l'operació el temps que es van haver de quedar-. Al final jo crec que això és el que m'ha portat a poder superar açò d'una forma positiva”.

 

Si alguna cosa sobreïx la canària és positivitat i d'eixa forma ha encarat tota la recuperació per a tornar més fort que mai donant cada dia el cent per cent d'ella. El premi a tot eixe esforç ja ha arribat: “Tinc moltes ganes i sent molta alegria, a veure com em veig, sobretot en els entrenaments, que porte moltíssim temps sense entrenar en colectiu”.

 

El que més anhela Leticia és veure's novament entre les seues companyes, com una més: “Al final és una cosa que quan estàs lesionada i portes tant temps volent tornar és pel que esperes i pel que treballes. Ha sigut un any diferent, difícil, dur i per a mi poder començar des del principi amb totes és una súper alegria”. 


TAGS: