Nikola Kalinic i Derrick Williams completen el seu fitxatge amb Valencia Basket

18/08/2020

Nikola Kalinic (2.02m, Subotica (Sèrbia), 08/11/1991, 28 anys) i Derrick Williams (2.03m, Belflower, Califòrnia (Estats Units), 25/05/1991, 29 anys) ja són oficialment jugadors de Valencia Basket per a la temporada 2020-21 després de completar satisfactòriament les seues respectives revisions mèdiques i físiques.

 

Revisió en IMEDUCV Alt Rendiment Esportiu

Els nous jugadors taronja han passat la revisió mèdica, així com les proves cardiològiques i d'esforç en ‘IMEDUCV Alt Rendiment Esportiu’, el nou servici de medicina esportiva posat en marxa recentment per IMED i la Universitat Catòlica de València. Nikola i Derrick es van sotmetre a les revisions mèdiques prèvies a l'inici de l'activitat esportiva, a una analítica de sang i orina, a proves COVID, a una densitometria i una antropometria, proves controlades pels doctors del Valencia Basket Dr. José Antonio Ferrero i Dr. Álvaro Sala, amb resultat satisfactori.

 

Tot el reconeixement va tindre lloc dins de les instal·lacions del nou servici, situades al costat de l'Hospital IMED València. Tots dos jugadors van ser sotmesos a una analítica de sang, prova d'esforç amb gasos i un ecocardiograma. Per a les proves cardiològiques s'ha comptat amb la participació per part de IMEDUCV del Dr. Óscar Fabregat.


TAGS: