Valencia Basket ha tornat els diners dels abonaments al 92% dels seus abonats

18/08/2020

Valencia Basket ja ha compensat al 92% dels seus abonats retornant-los l'import dels partits que no van poder vore a la Fonteta durant la temporada 2019-20. El Club ha compensat amb un 33,3% del valor del seu passe als posseïdors d'un Abonament Global (21 partits sense públic sobre un total de 63 que es podien haver disputat a casa) i amb un 29,2% als propietaris d'un Abonament Femení (7 encontres sense aficionats sobre 24).

 

Donacions

El Club agraix les mostres de suport i desig de col·laborar amb el Club que estan mostrant els aficionats. I recorda que poden col·laborar tant el 92% als quals ja se'ls ha retornat els diners com el 8% que queda per sol·licitar la devolució. És per això que seguix habilitat el compte de Fundació València Basquet, ES29 3159 0009 9623 3942 4422, per a aquells que desitgen donar eixe import de manera voluntària. El Club retorna l'import que li corresponga i el procés de donació haurà de realitzar-lo l'abonat directament al compte habilitat.

 

Mètodes de devolució

Els abonats amb Abonament Global o Femení que van triar l'opció de pagament ajornat en 10 mensualitats van rebre directament el reintegrament corresponent en els seus comptes bancaris sense necessitat de realitzar cap tràmit. Els abonats amb Abonament Global i Abonament Femení que van pagar la totalitat del seu abonament en efectiu, targeta o VISA encara són a temps de comunicar al Club un número de compte bancari on desitgen rebre l'import corresponent seguint els passos que poden trobar punxant en el següent enllaç. Els abonats tenen de termini fins al 31 de desembre de 2020 per a comunicar les dades requerides per a la devolució.

 

Telèfon i correu per a dubtes i consultes

Per a resoldre qualsevol dubte sobre este tema, l'abonat pot cridar al telèfon del Club 96 395 70 84 i a través del correu email info@valenciabasket.com

 


TAGS: