La primera plantilla masculina al complet inicia la pretemporada

19/08/2020

Encara que molts dels jugadors ja portaven alguns dies, alguns fins i tot setmanes, treballant a la nostra ciutat de manera individual o en grups molt reduïts, este matí ha sigut la primera vegada en esta pretemporada en la qual la plantilla professional masculina del Valencia Basket s'ha reunit per a dur a terme el seu primer entrenament col·lectiu de la pretemporada 2020-21.

 

L'absència de competicions internacionals de seleccions i de problemes físics en este inici ha permés que els 14 jugadors de la plantilla taronja hagen saltat este matí a la pista de la Fonteta, incloent les cinc incorporacions que hui s'estrenaven en el treball com a jugadors de Valencia Basket: Martin Hermannsson, Klemen Prepelic, Nikola Kalinic, Derrick Williams i Jaime Pradilla. Acompanyant a la plantilla professional, este matí han treballat amb el grup els joves de L’Alqueria del Basket Tomas Pavelka i Hilmar Henningsson.

 

El conjunt taronja mantindrà esta dinàmica de treball diari, amb dia del descans el diumenge 23, fins que afronte el seu primer test de pretemporada el divendres 28 d'agost a les 19.30 hores, quan es mesurarà al Club Joventut de Badalona a Salou.


TAGS: