Frigicoll, nou patrocinador del Valencia Basket per a les tres pròximes temporades

07/09/2020

Valencia Basket ha arribat a un acord amb Frigicoll perquè es convertisca en patrocinador oficial del club taronja per a les tres pròximes temporades. En virtut d'este acord Frigicoll, que comercialitza la marca MIDEA (el fabricant d'electrodomèstics número 1 del món), s'unix i amplia la gran família de patrocinadors i col·laboradors del Club.

 

L'acord s'ha presentat este matí en un acte que ha tingut lloc en la pista central de L’Alqueria del Basket amb la presència del president de Valencia Basket Vicente Solá i Juan Rigol, conseller delegat, en representació de Frigicoll.

 

En este acte s'ha donat a conéixer que a més de l'acord amb l'entitat taronja, Frigicoll s'ha compromés també a col·laborar com a impulsors de l'Esforç durant eixes mateixes tres temporades amb L’Alqueria del Basket per a fomentar la formació i pràctica del bàsquet, especialment de l'esport base i amateur, a través dels esportistes i els seus entrenadors.

 

 

El logotip de la marca Midea apareixerà en la pernera esquerra dels pantalons de l'equipament de joc del primer equip masculí del Valencia Basket, a més d'en altres suports fixos com la publicitat estàtica, els bàners LED i en la web oficial del Club, entre altres. Per part seua, el logotip de Frigicoll apareixerà en la pernera esquerra dels equipaments de joc dels equips masculins de L’Alqueria del Basket, a més de ser inclòs en el panell d'impulsors de l'Esforç d'esta entitat.

 

El president de Valencia Basket, Vicente Solá, ha donat la benvinguda al nou patrocinador assenyalant que “estem molt orgullosos que Frigicoll s'haja compromés a acompanyar-nos durant almenys les tres pròximes temporades. Un autèntic líder que s'unix a Valencia Basket per a ajudar-nos a aconseguir els nostres objectius. I no sols faran costat al primer equip masculí, sinó també farà costat als nostres jugadors de L’Alqueria del Basket, per a ajudar-nos en la nostra labor de difondre i fomentar la pràctica del bàsquet entre els més joves. És per això que hem volgut celebrar este acte en esta pista, el centre neuràlgic de L’Alqueria. I parlant de valors, Frigicoll s'identifica plenament amb la Cultura de l'Esforç i l'apliquen en el seu dia a dia. Entenen perfectament els valors de treball en equip, esforç, superació i il·lusió. Per això, feren costat als nostres equips professionals perquè puguen disputar finals i puguem viure-les junts”.

 

Per part seua, el conseller delegat de Frigicoll Juan Rigol ha destacat en la presentació de l'acord “el seu agraïment al Valencia Basket per permetre'ns convertir-nos en patrocinador oficial a través d'una de les nostres marques estrela, Midea. És un privilegi formar part de la Família Taronja. Ha sigut molt fàcil aconseguir este acord pels valors que residixen al València Basket, que amb tota la modèstia coincidixen amb els que tenim en Frigicoll. Voldria destacar la nostra comuna defensa de la Cultura de l'Esforç i la visió a llarg termini. És un senyal d'identitat també del Valencia Basket, que aposta pel futur amb el seu suport a les categories inferiors. Tots eixos valors fan molt fàcil identificar-se amb el vostre projecte”.

 

Els jugadors de L’Alqueria del Basket Guillem Ferrando (equip EBA) i Óscar González (cadet taronja) han presentat el nou disseny dels pantalons de joc dels equipaments oficials amb els logos de Frigicoll i Midea. I per a escenificar l'acord, el president Vicente Solá li ha entregat a Juan Rigol una camiseta oficial del Valencia Basket commemorativa de l'inici d'este nou acord de patrocini.

 

Frigicoll

Frigicoll és una empresa familiar espanyola, amb més de 60 anys d'història com a distribuïdora de marques líders en els sectors de la climatització, els electrodomèstics, el transport refrigerat, l'hostaleria i la refrigeració. L'empresa és present a Espanya, Portugal i França, compta amb 450 empleats i la seua facturació supera els 200 milions d'euros.

 

Midea

Midea és el fabricant número 1 del món d'electrodomèstics* i la marca número 1 del món en vendes d'aparells de tractament d'aire**, guanyant-se reconeixements tan destacables com el de formar part del Top 500 de Forbes. Amb la finalitat de brindar sempre la màxima satisfacció al client, Midea compta amb una gran capacitat de producció, una contínua inversió en innovació i uns estàndards d'excel·lència únics.

 

*Font: Euromonitor Internacional Limited; electrodomèstics de consum 20ed, per a la definició de la categoria d'electrodomèstics de consum que inclou la producció de rentavaixella / electrodomèstics de refrigeració / electrodomèstics de llavat / electrodomèstics grans de cocció / microones / aires condicionats, volum del fabricant en unitats, dades de 2019

 

**Font: Euromonitor Internacional Limited; electrodomèstics de consum 20ed, vendes al detall en volum d'unitats, dades del 2019.


TAGS: