Valencia Basket blinda als seus abonats per a la temporada 2021-22 i oferix #EActiBasket

08/09/2020

Valencia Basket Club ha presentat hui la seua estratègia “Activa el Basket” per a informar a tots els seus abonats i aficionats de les diferents opcions que el Club oferirà per a presenciar en directe els partits que es permeten amb públic durant la Temporada 2020-21 en Liga Endesa, Turkish Airlines EuroLeague, Liga Femenina Endesa i Eurocup Women.

 

La situació sanitària excepcional que estem vivint, impedix de moment garantir als quasi 8.000 abonats taronja poder presenciar a la Fonteta els partits del Valencia Basket, a causa de les actuals limitacions que les autoritats competents establixen. Davant esta situació i la incertesa existent, el Club ha pres les següents decisions:

 

1.- Garantir i traslladar a tots els abonats de la temporada 2019-2020 els seus drets a la temporada 2021/2022.

 

2.- Reservar a tots els abonats de la temporada 2019-20 la seua localitat per a la temporada 2021-22. Cap abonat perdrà el seu lloc actual.

 

3.- Venda d'Entrades. El Club posarà a la venda entrades de cada partit que les autoritats sanitàries permeten amb públic, fins a completar l'aforament autoritzat a cada moment. La venda d'entrades serà exclusivament “online”.

 

4.- Venda de 200 “Targetes #EActiBasket”. Este nou producte, que inclou el servei de catering, permetrà presenciar tots els partits de la temporada que siguen permesos amb públic a la Fonteta. Amb esta targeta l'aficionat tindrà el privilegi d'assegurar-se el poder presenciar els partits des de la mateixa localitat en la Zona VIP (seients previstos baix criteris de distanciament social). En cas de no permetre's l'entrada de públic o se suspenguera o cancel·lara algun partit, no es realitzarà cap devolució de l'import pagat. Esta “Targeta #EActiBasket” és vàlida per a totes les competicions que les autoritats competents autoritzen l'assistència de públic: Liga Endesa, Turkish Airlines EuroLeague, Liga Femenina Endesa i Eurocup Women. La targeta tindrà un preu de 3.000 euros.

 

5.- Preferència per a Abonats.- Els abonats de la temporada 2019-20 tindran un termini preferencial per a adquirir la “Targeta #EActiBasket” així com per a adquirir les entrades a la venda per a cada partit.

 

6.- Garanties Sanitàries.- El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits que es puguen disputar amb públic a la Fonteta i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

  • Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.
  • Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló
  • Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.
  • Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.
  • Ús obligatori de màscara en tot momento

VENDA ENTRADES I “TARGETA #EACTIBASKET” 2020-21

Des del dimecres 09 de setembre a les 9:30h

Les “Targetes #EActiBasket” per a la Temporada 2020-21 es poden adquirir “online” en www.valenciabasket.com fins a esgotar disponibilitat.  Els abonats de la temporada 2019-20 tindran preferència els dies 09 i 10 de setembre. La venda general s'activarà el dia 11

 

CONSULTES I ATENCIÓ A l'AFICIONAT

Telèfon del Aficionat         963 95 70 84

Tots els dubtes els atendrem a través d'esta línia telefònica en horari d'oficina i còmodament des de qualsevol part

 

·        Oficina Virtual www.valenciabasket.com

A través de la web es pot estar informat de tot el procés de compra d'entrades i “Targetes #EActiBasket”.

 

·        Oficines del club

En ampli horari de dilluns a divendres, de 9.30 a 14.00 h. i de 15.00 a 19.00 hores

·        WhatsApp Taronja

Subscriu-te al WhatsApp Taronja i rebràs en el teu mòbil tota la informació i actualitat del Club. Envia “hola” al 615.151.102 i et donarem d'alta. És gratuït.


TAGS: