Leticia Romero: “Porte moltíssim temps esperant este moment”

09/09/2020

El Valencia Basket afronta el pròxim cap de setmana el seu inici de competició oficial amb la celebració de les semifinals de la Supercopa #LFEndesa enfront de Lointek Gernika. A 40 minuts de poder jugar la primera final de la història de l'equip femení i la primera oportunitat de guanyar un títol

 

Per a Leticia Romero serà el seu primer partit oficial 10 mesos després de lesionar-se en aquell partit enfront de Mann Filter Casablanca en la Fonteta: “Porte moltíssim temps esperant este moment, el tornar a la pista, i crec que també em fa il·lusió per l'equip que hi ha. Per com ha anat l'any em veig ben també i crec que estic preparada i amb moltes ganes que arribe el dissabte”.

 

La canària admet que no sols ella està esperant este moment. Han passat 6 mesos des que el conjunt de Rubén Burgos jugara el seu últim partit oficial: “Al final totes, d'una manera o un altre, portem prou de temps sense jugar i tenim ganes que comence ja. Ja portem un poc de preparació. Crec que a l'equip se li veu amb moltes ganes i preparat per a intentar fer-ho el millor possible".

 

Sobre com està congeniant l'equip, Leticia pensa que “molt bé” encara que no han arribat totes les jugadores al mateix temps: “Bec acaba d'arribar però s'ha adaptat súper bé. Crec que l'equip enguany té molta energia, totes ens anem a ajudar. Canvia prou però es nota en els entrenaments la intensitat. El que es veu per ara és molt bó”.

 

El rival a què s'enfronten ho coneixen molt bé. Valencia Basket s'ha enfrontat a Lointek Gernika en lliga regular, playoff i EuroCup Women. ”Elles també hauran canviat coses. Diferents jugadores, diferents jugades, però al final coneixem a l'equip, elles ens coneixen també i els tenim un poc de ganes. Serà un partit bonic en què els dos equips anirem sobrades en ganes”, finalitza la base.


TAGS: