Rubén Burgos: “Tenim il·lusió i ambició però som prudents”

11/09/2020

L'entrenador del Valencia Basket Rubén Burgos ha valorat com arriba l'equip a la Supercopa #LFEndesa a un dia de disputar les semifinals enfront de Lointek Gernika.

 

El tècnic ha començat recalcant que les jugadores arriben amb “moltes ganes” perquè han passat sis mesos des que es parara la competició. Des d'eixe moment, Burgos explica que “l’equip ha treballat de forma individual i ha completat la pretemporada. Ara el que ens toca és competir amb moltes ganes i amb desig de veure quin nivell tenim en data hui”.

 

Lointek Gernika és el rival més recurrent de les taronja però ambdós equips arriben amb canvis. “Gernika ha tingut molt bones incorporacions. Sobretot la del seu pívot referent Nadia Colhado. Jo crec que això els variarà un poc el seu estil de joc però no molt. El bloc continua sent el mateix i també continua el cos tècnic. És un rival a qui coneixem, amb el que hem tingut moltes batalles, així que sabem que serà dur i que hem d'anar molt preparades. Són l'únic equip de la Supercopa que no té baixes per la WNBA, per la qual cosa han pogut treballar des del primer dia amb tot el roster i segur que això els dóna un plus de construcción”, asegura.

 

Tot i que l'equip arriba amb els deures fets havent estudiat a tots els possibles rivals i no només el de semifinals, Burgos recorda que “el nostre plantejament és el dia a dia, el millorar, el créixer. Estem en una línia ascendent de treball i ens queden moltíssim encara per construir. Tenim il·lusió i ambició però som prudents perquè davant tenim als millors equips de la temporada passada. Esperem que siguen bons els enfrontaments, que el públic que puga estar gaudi i el que ho veja des de les seues cases i que les nostres jugadores comencen a adaptar-se i a estar còmodes en la pista”.


TAGS: