Entrades a la venda per al We’re Back Preseason Tour de la Turkish Airlines EuroLeague

11/09/2020

El millor bàsquet torna i ho pots presenciar en directe. La Turkish Airlines EuroLeague s'activa de nou i aposta per València com a seu per a començar a fer boca. El We’re back Preseason Tour unix en la Fonteta a Olympiacos Piraeus, FC Bayern Munic i LDLC ASVEL Villeurbanne a més del conjunt local en el que és un test de preparatori de molt nivell de cara a la temporada que comença.

 

A partir de demà els aficionats que ho desitgen podran adquirir les seues entrades per a presenciar el torneig, amb termini preferencial per a abonats. El Club posarà a la venda 220 entrades que, junt amb les localitats reservades per a Targeta #EActiBasket, completen l'afluència de 400 persones permesa per les autoritats per a este esdeveniment atenent a mesures sanitàries.

 

Opció d’entrada por jornada o torneig complet

L'aficionat tindrà l'opció de triar entre adquirir una entrada per a cada jornada o el passe per a tot el torneig. L'entrada per a una jornada (75 euros) inclourà els dos partits de semifinals en el cas del dia 15 de setembre i el partit pel tercer lloc i la final en el cas del dia 16 de setembre. El passe (130 euros) significarà poder presenciar els quatre enfrontaments. Vos recordem que els horaris són els següents:

15 de setembre

17:30: LDLC Asvel Villeurbanne – Olympiacos Piraeus

20:00: Valencia Basket -FC Bayern Munich

16 de setembre

17:30: Partit pel tercer lloc

20:00: Final

 

 

Termini preferencial per als abonats

Els abonats de la temporada 19/20 tindran un termini preferencial de dos dies per a adquirir les entrades per al torneig. A partir de demà dissabte a les 9:30 hores s'iniciarà eixe termini que finalitzarà el diumenge. A partir del dilluns a les 9:30, es posaran a la venda les entrades restants per al públic en general. Totes les entrades estaran ubicades en els sectors de tribuna central, lateral i corba.

 

Torneig inclòs en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket per a la pròxima temporada, podran començar a disfrutar de la seua experiència Premium ja en este torneig, ja que podran assistir gratuïtament.

 

Venda online

Les entrades podran adquirir-se exclusivament online, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans mencionats: https://valenciabasket.koobin.com/

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

  • Respectar la distància mínima de 1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.
  • Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.
  • Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a grada, servicis i botiga oficial.
  • Distància de seguretat entre aficionats en les grades i localitats, seguint allò que s'ha ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.
  • Ús obligatori de màscara en tot moment

TAGS: