Laura Gil: “Tenim moltíssim marge de millora”

15/09/2020

Valencia Basket afronta la recta final de la seua preparació abans d'arrancar l'inici de la Lliga Femenina Endesa. Amb només un partit de pretemporada a les seues esquenes i després de la derrota en les semifinals de la Supercopa, Laura Gil destaca l'ampli marge de millora.

 

La pívot assegura que arriben a esta primera cita “més motivades que mai”: “Després del que ha passat este cap de setmana, que teníem molta il·lusió posada ací, ens hem adonat de que no hi ha una altra solució més que treballar, treballar i ser un equip. Hem tornat a entrenar esta setmana amb l'objectiu de ser un equip fort i consistent i d'ací vindrà tot”.

 

Gil destaca amb optimisme que “tenim moltíssim marge de millora i això és quelcom molt bo. Tenim jugadores de gran qualitat i el treball està posat i ara falta que totes les fitxes connecten, que tots els engranatges funcionen bé i poder traure-ho avant. De fet en la Supercopa es van poder veure minuts molt bons de l'equip. Cal aconseguir que eixos minuts siguen 40”.

 

En eixe procés que les jugadores connecten, l'espanyola admet que el fet de que bona part de l'equip siga nou i que no totes les jugadores hagen arribat al mateix temps ha pogut afectar: “Era una cita molt important i el fet de que hagen anat arribant jugadores a poc a poc ha provocat que haja costat un poquet. Ara ja és moment de corregir els errors que hem vist en esta Supercopa i ara el nostre primer rival, que serà Gernika, començar amb l'extra de ganes de traure el partit avant”.

 

Respecte al rival de la primera jornada, a què ja es van enfrontar dissabte passat, “estem centrades en nosaltres, cal respectar al rival i ja ha demostrat que és un equip molt seriós i que tenen molt clar al que juguen i on han de buscar els avantatges. Estem bé i esta setmana serà de molt treball per a arribar en la millor forma al partit”, finalitza Gil.


TAGS: