Valencia Basket jugarà a la final del We’re Back Preseason Tour (84-76)

15/09/2020

El conjunt taronja supera al Bayern Munic en un partit en el qual sempre va ser per davant (excepte en el 2-3), i es mesurarà demà dimecres a les 20 hores al ASVEL, que va superar en la primera semifinal al Olympiacos (74-57). Derrick Williams va disputar els seus primers minuts com taronja, en un partit en el qual van destacar els jugadors interiors taronja, amb 17 punts de Tobey i altres 15 de Dubljevic, dins d'una anotació coral.

Ponsarnau va provar d'eixida amb Van Rossom i Hermannsson per a portar el tempo del partit, amb Kalinic, Labeyrie i Tobey en el quintet. Va ser Tobey precisament el més encertat d'inici, donant els primers avantatges als taronja (8-2). Els recanvis exteriors del Bayern ho ajustarien mediat el primer. Mediat el primer, Derrick Williams feia el seu debut en pretemporada, després de perdre's els tres primers per lesió. Comandats per la seua potència i els seus primers punts, els taronja aconseguirien anar-se manant en el final del 1Q, 24-18.

En el segon, Dubi vaig aconseguir obrir la primera bretxa per damunt de 10 amb un triple per al 29-18. Els triples de TJ Brey posaven la rèplica per al 0-8 alemany que reduïa fins a 29-26, parcial que tallava la duresa de Hermannsson. Els punts dels seus pivots (Tobey 13, *Dubi 8) mantenien l'avantatge taronja al descans 44-36.

En la represa, els alemanys van demostrar ímpetu per tornar al partit, aconseguint empatar el partit a 53 a 5.17 d'acabar el tercer. Un parcial 7-0 liderat per Dubi va servir com a reacció per a posar terra pel mig de nou. Un triple de Derrick Williams permetia als taronja seguir per davant al final del tercer, 63-60.

En l'últim, davant l'empenyiment alemany va sorgir la màgia de Martin Hermannsson. Les seues decisions en atac van començar a produir punts per a tornar a aconseguir una renda important 70-61 a 8.01 del final. Els alemanys van estrényer fins a deixar-ho en només 1 amb el 75-74, però van emergir Vives i Hermannsson per a donar l'impuls definitiu cap a la victòria.