Rubén Burgos: “Estem preparats per a començar esta temporada il·lusionant”

18/09/2020

Valencia Basket comença la temporada 2020-21 de Lliga Femenina Endesa dissabte que ve 19 enfront de Lointek Gernika a les 19:15h en la Fonteta. Rubén Burgos valora com arriba l'equip després de la primera prova oficial en la Supercopa LF Endesa el passat cap de setmana.

 

El tècnic explica que “portem un mes des que les jugadores van començar a treballar amb l'arribada de totes ja estem preparats i disposats per a començar esta temporada il·lusionant i que a més que siga ací a casa en la Fonteta”.

 

Repetint el rival de la Supercopa LF Endesa i preguntat per la possible similitud del partit, Burgos analitza que “segurament serà paregut però nosaltres arribem amb una setmana més de preparació, de conéixer les circumstàncies per a este partit com és que no podrem comptar amb les nostres dos cincs, per la lesió de Raquel que es va produir en la Supercopa i la baixa de Marie Gülich, a més de l'absència de María Pina. Amb estes circumstàncies hem treballat tota la setmana amb la màxima il·lusió, continuant adaptant a les noves incorporacions i posant en forma a les últimes a arribar, així que a per totes per a este partit”.

 

Demà tornarà el públic a la Fonteta en partit oficial amb un màxim de 400 assistents. “És molt grat comprovar-ho i segurament que en la pista ho anem a notar, el número reduït però l'afició sempre és molt pròxima i les nostres jugadores ho van a agrair molt en la pista”, indica l'entrenador.


TAGS: