Entrades a la venda davant LDLC Asvel (TAE) i Casademont Zaragoza (LFE)

24/09/2020

Valencia Basket es prepara per a l'inici de la Turkish Airlines EuroLeague que tindrà lloc aquest pròxim dijous 1 d'octubre a les 21 hores davant LDLC Asvel, així com per a la jornada 3 de la Liga Femenina Endesa que tindrà lloc l'endemà passat, el dissabte 3 d'octubre a les 20 hores davant Casademont Zaragoza. Tots dos partits seran a la Fonteta, i cadascun dels partits, demà divendres a les 9.30 hores eixiran a la venda un total de 245 entrades.

 

A partir de demà, els afeccionats que ho desitgen podran adquirir les seues entrades per a presenciar el partit, amb termini preferencial per a abonats. El Club posarà a la venda 245 entrades que, al costat de les localitats reservades per a Targeta #EActiBasket, completen l'afluència de 400 persones permesa per les autoritats per a aquests dos partits atenent mesures sanitàries.

 

Preus davant LDLC ASVEL (Turkish Airlines EuroLeague)

 

Grada

Preu

Tribuna central i lateral

40 euros

Tribuna corba i cistella

20 euros

 

Preus davant Casademont Zaragoza (Liga Femenina Endesa)

 

Grada

Preu

Preu únic

10 euros

 

Termini preferencial per als abonats

Els abonats de la temporada 19/20 tindran un termini preferencial de dos dies per a adquirir les entrades. A partir de demà divendres dia 25 a les 9.30 hores s'iniciarà aqueix termini que finalitzarà el dilluns dia 28 a les 9.30 hores. A partir d'aqueix moment, es posaran a la venda les entrades restants per al públic en general. Totes les entrades estaran situades en els sectors de tribuna central, lateral, corba i cistella, totes elles en l'anell inferior del pavelló.

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a este partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda online

Les entrades podran adquirir-se exclusivament online, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/  

 

En el procés de compra on-line, l'afeccionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus afeccionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre afeccionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

•Ús obligatori de màscara en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.


TAGS: