Valencia Basket posa en marxa el Club Taronja per a la temporada 2020-21

25/09/2020

Valencia Basket posa de nou en marxa la iniciativa per a permetre a xicotetes i mitjanes empreses unir-se a la gran família de col·laboradors del nostre Club. El Club Taronja naix amb el propòsit de convertir-se en un punt de trobada per a empreses que s'identifiquen amb el Valencia Basket i els seus valors. I que no vulguen deixar passar l'oportunitat de vincular-se de manera directa amb la nostra entitat.

 

Els responsables d'empreses interessats a conéixer els avantatges de pertànyer al Club taronja poden sol·licitar tota la informació a través del correu comercial@valenciabasket.com.

 

Un Club Taronja també per als abonats

El Club Taronja no portarà només beneficis per als seus membres. Les empreses col·laboradores oferiran avantatges, descomptes i ofertes de diferent índole dels quals es podran aprofitar tots els nostres abonats, tant els posseïdors de l'abonament total com del femení de la temporada 19-20 o la targeta #EActíVate de la present temporada. I que es podran consultar a través del nou espai del Club Taronjaté situat en la web oficial del Valencia Basket.  

 

A més, les nostres xarxes socials seran les encarregades de mostrar els avantatges que tindrà ser abonat del club en les empreses del nou Club Taronja, tant en les Stories d'Instagram com en una galeria de fotos de Facebook creada per a l'ocasió.


TAGS: