Rubén Burgos: “Esperem competitivitat màxima i molta exigència”

25/09/2020

L'equip taronja ja es troba en Las Palmas per a mesurar-se al SPAR Gran Canaria en la segona jornada de la LF Endesa demà dissabte 26 a les 20:00h, hora peninsular. El tècnic Rubén Burgos analitza com arriba l'equip.

 

Amb les absències de Raquel Carrera i Marie Gülich, afegides a la de María Pina en la posició exterior, “l’equip està adaptant-se a la circumstància actual, ja que hem continuat treballant sense les nostres dos cincs, però creixent en les nostres fortaleses, en intensitat, en connexions i química entre les jugadores. Seguim en el procés i en el camí”, explica l'entrenador del Valencia Basket.

 

Valorant l'inici de la temporada, Burgos afig que “després de cada partit afrontes la setmana amb més motivacions. Ja ho va ser després d'una derrota que ens va esperonar un poc. Ara crec que la seguretat i el que reconforta la nostra primera victòria a casa ajuda al creixement. Però tampoc això ens ha de traure del focus del recorregut que ha de fer l'equip per a l'objectiu d'arribar a tindre un nivell molt molt alt. Ara hem preparat en concret l'enfrontament amb Gran Canària que és un partit especial i fora de casa”.

 

Enfront d'un rival acabat d'ascendir, el tècnic assegura que “esperem competitivitat màxima i molta exigència, sobretot en la seua pista. En la primera jornada van plantar cara, van arribar a perdre per molt poca distància en la segona pròrroga en una pista complicada com és Tenerife. Ens pareix un equip amb un estil de joc molt clar que coneix les seues fortaleses i les esprem. Hem d'estar molt bé, tant en atac com en defensa, per a poder emportar-nos una victòria en eixa pista”.


TAGS: