Entrades davant FC Barcelona a la venda amb descomptes per a abonats

07/10/2020

A la venda les entrades per al partit de la jornada 3 davant el FC Barcelona (dimarts 13, 21:00h) i el Zenit St. Petersburg (jornada 4, dijous 15, 21:00h).  Els abonats de la passada temporada, a més de tindre un termini preferencial per a adquirir les localitats, tindran descomptes en la compra dels tiquets.

 

El Club posarà a la venda 245 entrades que, al costat de les localitats reservades per a Targeta #EActiBasket, completen l'afluència de 400 persones permesa per les autoritats per a estos dos partits atenent mesures sanitàries.

 

Preus vs. FC Barcelona (Turkish Airlines EuroLeague)

 

Grada

Preu abonats

Preu general

Tribuna central i lateral

70 euros

80 euros

Tribuna corba i cistella

40 euros

50 euros

 


Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a este partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda online

Les entrades podran adquirir-se exclusivament online, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/  

 

En el procés de compra on-line, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, servicis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

•Ús obligatori de mascareta en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.


TAGS: