Rubén Burgos: "Molt contents per seguir invictes"

11/10/2020

El tècnic del Valencia Basket ha valorat la victòria a casa de Ciudad de La Laguna: "Contents per la victòria. Una victòria que ens ha costat molt i no ha sigut sorpresa que el partit s'haja decidit en els últims moments. Sabíem que esta és una pista complicada per la nostra pròpia experiència, per la seua trajectòria en la competició i pels reforços que han tingut. Han començat molt encertades, fruit en part a què hem concedit molts espais en defensa, sobretot en les seues transicions en els primers segons i e l'encert de Taylor. En cap moment hem pogut parar-la en el 1x1, a pesar de plantejar diferents situacions d'ajuda. Crec que el llançament de tres ens ha mantingut en partit al descans. Anàvem només tres punts baix i les sensacions eren de que podíem anar amb un marcador prou més desfavorable. Sí que és cert que hem pogut tornar a reconstruir el pla inicial d'endurir el partit des de la defensa. Teníem clar que a Tenerife no podíem jugar a intercanviar i amb un marcador alt i en el tercer i últim quart hem baixat molt la seua anotació, trobant un quintet que ha sigut agressiu en línies de passe, jugadores exteriors estrenyent baló i les interiors contenint molt bé el rebot i això ens ha permés que en l'últim quart hàgem pogut entrar amb avantatge. No còmoda, però si favorable. En els últims dos minuts i en eixe intercanvi de tirs lliures i de faltes ens hem pogut portar la victòria. Molt contents per seguir invictes, felicitar les jugadores per l'esforç repartit, com sempre. Caldrà preparar-se per al pròxim rival que torna a ser fora de casa i un equip que porta dos victòries seguides com La Seu".