Entrades a la venda davant d'Embutidos Pajariel Bembibre i Durán Maquinaria Ensino (LFE)

14/10/2020

Valencia Basket es prepara per a tornar a la Fonteta junt amb l'afició amb dos partits de Liga Femenina Endesa que tindran lloc dimecres que ve 21 d'octubre a les 20:30h hores davant d'Emutidos Pajariel Bembibre (J6) i el dimecres 28 d'octubre a les 20:30h enfront de Durán Maquinaria Ensino (J8). Demà divendres a les 9:30 hores eixiran a la venda un total de 245 entrades per a cada partit.

 

A partir de demà, els aficionats que ho desitgen podran adquirir les seues entrades per a presenciar el partit, amb termini preferencial per a abonats. El Club posarà a la venda 245 entrades que, junt amb les localitats reservades per a Targeta #EActiBasket, completen l'afluència de 400 persones permesa per les autoritats per a estos dos partits atenent a mesures sanitàries.

 

Preus davant Embutidos Pajariel Bembibre (Liga Femenina Endesa)

 

Grada

Preu

Preu únic

10 euros

 

Precios ante Durán Maquinaria Ensino (Liga Femenina Endesa)

 

Grada

Preu

Preu únic

10 euros

 

Termini preferencial per als abonats

Els abonats de la temporada 19/20 tindran un termini preferencial de dos dies per a adquirir les entrades. A partir de demà divendres dia 15 a les 9:30 hores s'iniciarà eixe termini que finalitzarà el dissabte dia 17 a les 9.30 hores. A partir d'eixe moment, es posaran a la venda les entrades restants per al públic en general. Totes les entrades estaran ubicades en els sectors de tribuna central, lateral, corba i cistella, totes elles en l'anell inferior del pavelló.

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a este partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda online

Les entrades podran adquirir-se exclusivament online, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/ 

 

En el procés de compra on-line, l'afeccionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus afeccionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre afeccionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

•Ús obligatori de màscara en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.


TAGS: