Especificacions aforament i mesures sanitàries

15/10/2020

SITUACIÓ ACTUAL AFORAMENT /NO AFORAMENT

ACB – Liga Endesa: La competició es regix per les indicacions del Consell Superior d'Esports, que depén directament del Ministeri de Cultura i Esport del Govern d'Espanya.  Esta institució ha instat a començar la competició a porta tancada, per la qual cosa els partits es disputaran sense públic.

Turkish Airlines EuroLeague:  Després de la nova normativa decretada per la Conselleria de Sanitat el passat 6 de novembre, tant les competicions internacionals com les considerades "no professionals" no podran disputar-se amb públic mentres el CSD mantinga esta mateixa restricció per a les competicions professionals. Els partits, per tant, seran a porta tancada.

Liga Femenina Endesa:  Després de la nova normativa decretada per la Conselleria de Sanitat el passat 6 de novembre, tant les competicions internacionals com les considerades "no professionals" no podran disputar-se amb públic mentres el CSD mantinga esta mateixa restricció per a les competicions professionals. Els partits, per tant, seran a porta tancada.

Eurocup Women: Després de la nova normativa decretada per la Conselleria de Sanitat el passat 6 de novembre, tant les competicions internacionals com les considerades "no professionals" no podran disputar-se amb públic mentres el CSD mantinga esta mateixa restricció per a les competicions professionals. Els partits, per tant, seran a porta tancada.


MESURES SANITÀRIES DINS DE LA INSTAL·LACIÓ

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

•Ús obligatori de màscara en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.

•No menjar en la graderia. Utilitzar les zones dels corredors per a això, i sempre mantenint la distància de seguretat i l'ús de la màscara quan no s'estiga menjant.

 

PREGUNTES FREQÜENTS / VENDA D'ENTRADES

Si compre una entrada i el partit s'ajorna, es retorna els diners?

En cas que el partit siga ajornat per a una altra data sempre existirà l'opció de sol·licitar al Club la devolució de l'import de l'entrada, per a això posa't en contacte amb el Club (96.395.70.84 o per email imartinez@valenciabasket.com). També hi haurà la possibilitat de reservar l'entrada per a la nova data, en este cas l'entrada passaria a ser vàlida per a la nova data que s'assigne per a eixe partit.

Si compre una entrada, i el partit es cancel·la, es retorna els diners?

En este cas, el club et retornaria l'import pagat per l'entrada.

Si compre pack i algun partit del pack s'ajorna o suspén definitivament, es retorna els diners?

En este cas, el club retornarà l'import que figura en l'entrada del partit ajornat.

Tinc termini preferencial per ser abonat? Quant temps?

Els abonats de la temporada 19/20 tindran dos dies de termini preferencial per a adquirir les entrades

Les entrades són nominals? Si a última hora no puc anar, puc cedir la meua entrada a un conegut/a?

El protocol establit per a la prevenció del contagi de Covid obliga al fet que les entrades siguen nominals, per la qual cosa en cas de no poder assistir i voler deixar l'entrada a una altra persona, pose's en contacte amb el club (96.395.70.84 o per email imartinez@valenciabasket.com)

Conec a algú que és abonat/a. Pot comprar-me una entrada al meu nom dins del termini preferencial per a abonats?

El termini preferencial de compra és per als abonats. Una vegada adquirida l'entrada, i seguint el protocol establit per a la identificació de l'assistent al partit abans descrit (contacte amb el Club) pot cedir-la a la persona que estime oportú.

Sóc usuari de targeta #EActiBasket. Puc sol·licitar la devolució de la quantitat econòmica proporcional als partits que siguen sense públic?

No es realitzarà cap devolució als usuaris de la targeta en cas de no poder assistir a algun partit, perquè així es va especificar en les condicions de compra de la targeta.

Per què s'opta per la venda d'entrades en lloc d'abonaments?

No considerem just “obligar” l'abonat a renovar el seu abonament en estes circumstàncies d'incertesa. Davant la incertesa actual i l'excepcionalitat d'enguany, preferim apostar per reforçar els abonaments de cara a la pròxima temporada i apostar per la venda d'entrades per a esta campanya.

Fent això i posant un nombre limitat de targetes #EActiBasket a la venda, assegurem poder complir amb les limitacions que recomanen les autoritats sanitàries en funció de la situació al llarg de la temporada, i els abonats no perden els seus privilegis de cara a la pròxima temporada i a la tornada a la completa normalitat.

He de portar un tipus de màscara determinada?

Qualsevol de les legalment homologades, preferiblement FFP2.

Puc portar-me menjar i menjar dins de la instal·lació?

No es pot menjar en els seients de graderia. Hi haurà zones habilitades per a això dins de l'anell del pavelló.

Si em trobe malament durant o després del partit, què he de fer? He d'informar a algú del Club?

Si es mostren símptomes compatibles amb COVID (tos, febre, mal de cap, etc.) durant el partit, extreme les mesures de seguretat (distància de seguretat, ús de la màscara i higiene de mans) i abandone el Pavelló al més prompte possible. En cas de mantindre's els símptomes, pose's en contacte amb les autoritats sanitàries (En la Comunitat Valenciana al telèfon 900.300.555).

Per què l'opció de targeta #EActiBasket?

D'esta manera fem un balanç raonable entre aportar al pressupost un ingrés “fix” per públic i poder oferir opcions perquè un major nombre d'abonats puguen assistir als partits comprant entrades. Per això les targetes tenen unes condicions especials com la no devolució de l'import o no poder optar per pagament ajornat.

Oferim d'esta manera una opció per a aquells que vulguen el privilegi de no preocupar-se per la compra de les entrades i ocupar una localitat fixa en tots els partits en els quals es permeta l'entrada de públic.

Per què no es retorna els diners de la targeta #EActiBasket si no es pogueren presenciar partits?

La passada temporada, el Club va apostar per retornar als aficionats la quantitat corresponent al que no havien pogut gaudir, i fins i tot més, tenint en compte el més lluny que podrien haver arribat els primers equips. En este cas, es tracta de poder gaudir d'eixe privilegi de presenciar tots els partits des de la millor zona possible, sense haver de preocupar-se de la compra d'entrades, i amb tot el necessari per a viure una autèntica experiència Premium. En cas que hi haja partits que no compten amb públic, es tracta de realitzar un esforç, com el que va realitzar el Club l'any passat, contribuint també a eixe creixement que per exemple evidenciem en el potencial dels nostres dos primers equips de cara a la temporada que comencem.

En què es basa el preu de les entrades?

Els preus de les entrades van variant per a ser el més justos possibles en funció del rival i de la competició que es dispute a cada moment.

Quina quantitat d'entrades per partit es posaran a la venda?

El Club posarà a la disposició de l'aficionat totes les mesures de seguretat necessàries per a poder oferir el major nombre de seients possible seguint sempre amb les recomanacions de les autoritats.

Quins avantatges tenen els abonats 19/20 per a esta campanya?

Els abonats tindran un termini preferencial per a l'adquisició de les targetes i de les entrades abans de cada partit, a més d'eixe privilegi de reservar la seua localitat de cara a la temporada següent (21/22).


TAGS: