Rubén Burgos: “Anem amb molta ambició per a intentar seguir invictes”

16/10/2020

Valencia Basket posa rumb a Lleida per a enfrontar-se al Cadi La Seu en la quinta jornada de la LF Endesa, en la segona eixida consecutiva per a l'equip en la competició. Rubén Burgos analitza com arriben les seues jugadores, que no coneixen encara la derrota.


El tècnic explica que ha sigut una setmana “un poc més curta però completa d'entrenaments” en un moment en què l'equip té “molta ambició per a intentar seguir invictes en la lliga”. El rival, amb un 2-2 en la lliga no ho posarà fàcil: “Cadí La Seu és un equip amb un estil molt definit en les últimes temporades. Un joc amb ritme, bases molt ràpides, verticalitat en atac i molt dinamisme en totes les posicions. Hem treballat sobre fer un bon balanç defensiu, defendre els seus primers segons de l'atac i preparar-nos per a un partit llarg en una pista que sempre ha sigut complicada”, indica l'entrenador.

 

Entrant al detall en el roster de l'equip català, Burgos assegura que “ens preocupa la direcció de Laura Peña, el dinamisme de Raventós en la posició de base, el molt bon estat de forma d'Ariadna Pujol sent una de les seues millors anotadores i el joc interior molt compensat i que es compenetra molt bé. Sempre Georgina Bahí juga bé de quatre oberta, és experta, és determinant en moments finals i en l'interior amb Dornstauder han aconseguit una referència en posició de cinc i una jugadora molt sòlida.

 

Valencia Basket arriba amb un 4-0 en la competició, circumstància que no impedix que l'equip mantinga el focus a continuar millorant: “Nosaltres estem molt pendents del dia a dia, de la millora, el creixement, d'estar en la posició en què ara mateix estem i pensar a mig llarg termini. Volem ser un equip de la part alta, poder optar en els moments importants a barallar pels títols i crec que estem en el camí i ens queda molt marge de millora”.


TAGS: