Rubén Burgos: “Tenim ganes de jugar a la Fonteta amb els nostres aficionats”

19/10/2020

Valencia Basket afronta la seua primera setmana amb doble jornada. El primer partit, dimecres que ve a les 20:30h enfront d'Embutidos Pajariel Bembibre a la Fonteta. Rubén Burgos analitza la trobada.

 

"El tècnic explica que “l’afrontem amb ganes perquè realment som una plantilla preparada per a això. Totes les jugadores vénen d'haver desenvolupat eixa doble dinàmica amb Europa i lliga durant moltes temporades i crec que també ho estan demandant. L'equip arriba preparat en bon moment físic i després d'una bona ratxa de victòries”.

 

"El conjunt lleonés porta un balanç de 1-4, però Burgos assegura que l'equip no es confia: “Mai han sigut senzills per a nosaltres els partits amb Bembibre, siguen a casa o en la seua pista, i esperem un partit dur. És cert que Bembibre es troba en la part baixa de la taula però amb continuïtat del cos tècnic. Sempre han plantejat partits molt tancats defensivament, trobant les seues anotadores. Enguany tenen una bona anotació exterior amb Higgs i interior amb Sara Rhine. No esperem un partit senzill. Hem d'imposar-nos, imposar el nostre ritme i més a casa on tenim ganes ja de jugar en la Fonteta amb els nostres aficionats i mostrar la nostra millor versió”.

 

"L'entrenador admet que un dels objectius de l'equip és aprendre a controlar els parcials: “Davant Cadí La Seu sempre és una pista complicada i no és fàcil trobar el teu ritme de joc allí. Ho trobem en moments puntuals amb parcials, tant molt favorables com desfavorables. El positiu és que el definitiu i final va caure del nostre costat. No sols per l'encert ofensiu, que és el que més crida l'atenció a l'aficionat. Sinó que en els últims 6 minuts no encaixem cap punt i eixe és el ritme que volem veure de l'equip. Ha passat en diferents partits, cal sumar minuts i recorregut d'eixe nivell de totes les jugadores i estar concentrats”.


TAGS: