Declaracions Jaume Ponsarnau i Vanja Marinkovic prèvia Zalgiris Kaunas- Valencia Basket

20/10/2020

L'entrenador de Valencia Basket assenyalava en la prèvia de la visita del seu equip a Lituània que el Zalgiris Kaunas “té quatre victòries perquè estan jugant molt bé, amb molta confiança, amb les idees molt clares, amb una defensa que clarament té una proposta i van amb tot amb ella. I a més estan jugant amb l'estímul del públic. Encara que d'estes quatre victòries, només una ha sigut amb públic. Tot això, a part d'informació per a respectar al rival, és també motivació. I ho volem aprofitar. Ells han mostrat la seua senya d'identitat, nosaltres sabem que encara ens falta créixer i millorar, especialment en atac. I eixe és el repte. Si volem ser competitius en Kaunas hem de ser-ho fent un pas endavant”.

 

L'ajornament de l’encontre que hauria d'haver-se jugat dijous passat davant el Zenit St. Petersburg i la jornada de descans en la Liga Endesa li han donat a l'equip taronja una setmana llarga per a entrenar sense competició. Ponsarnau destacava que “este temps no saps com t'ha ajudat fins a la prova real, que serà en Kaunas. Les sensacions que tinc com a entrenador és que com a grup treballem i com hem pogut treballar, sempre tens més confiança sobre coses en les quals has pogut créixer i sobre les quals créiem que era necessari créixer”.

 

Per part seua, l'escorta Vanja Marinkovic ha comentat que “serà un partit molt dur, ells han guanyat tots els partits esta temporada. Estan jugant bé i a més juguen a casa davant de 5.000 persones. Estic segur que serà un partit complicat, però hem tingut molt de temps després del partit davant el FC Barcelona per a entrenar i ser més equip del que vam ser en els primers partits. Vorem el que passa”


TAGS: