València allotjarà la concentració de novembre de la selecció espanyola femenina

22/10/2020

València tindrà doble concentració al novembre. A més d'albergar la finestra FIBA amb la selecció espanyola masculina del 23 al 30 de novembre, també allotjarà al combinat femení del 9 al 13 de novembre.

 

La selecció dirigida per Lucas Mondelo realitzarà una concentració per a començar a preparar-se de cara a l'EuroBasket i els Jocs Olímpics del pròxim estiu. Amb este objectiu en ment, l'equip disputarà un partit entre totes les jugadores convocades el dijous 12 de novembre. Este enfrontament amistós es podrà seguir en Teledeporte a les 20:20.

 

Les jugadores es concentraran en una bambolla que seguirà les més estrictes mesures de seguretat que han permés que es desenvolupen prèviament altres esdeveniments d'este tipus en les instal·lacions del València Basket, com la Fase Final Excepcional de la Liga Endesa o el torneig We’re Back Preseason Tour de la Turkish Airlines EuroLeague. Concentracions que es van desenvolupar amb totes les garanties sanitàries per a jugadors, tècnics i treballadors.

 

En els cinc dies en què la selecció espanyola estarà a València, els entrenaments tindran lloc en L’Alqueria del Basket, mentres que l'amistós entre elles es disputarà en la Fonteta.

 

Albergant esta concentració, es demostra una vegada més la capacitat organitzativa de la instal·lació, així com l'efectivitat a l'hora de reduir els riscos al mínim, posant novament en valor la labor de tots els treballadors del Club.


TAGS: