Burgos: “Enguany arribem en millor disposició i amb més ferramentes”

23/10/2020

Valencia Basket afronta el seu primer gran repte en l'inici de la Liga Femenina Endesa enfrontant-se a Spar Girona en Fontajau. Rubén Burgos valora com arriba l'equip a este partit.

 

Junt amb Perfumerías Avenida, tant el conjunt taronja com les catalanes arriben amb un 6-0 en el seu marcador i no coneixen la derrota. Valencia Basket ho afronta amb extra de motivació, perquè mai ha aconseguit guanyar a este equip: “És un partit de què quan ix el calendari mires quan toca i que abellix i per al que no cal motivar a ningú, ni a jugadores ni a entorn ni a staff. És una pista complicada i exigent. Hem tingut partit durs i inclús finals estrets i sabem que enguany arribem en millor disposició -invictes- i amb més ferramentes. Segur que al cent per cent a intentar emportar-nos esta victòria i a esperar que torne a haver-hi duels importants amb Girona durant l'any, seria bona senyal”.

 

El tècnic creu “que l'equip arriba en una bona línia. És cert que ara arriben jornades seguides amb poc descans per als dos equips, però veig les jugadores conscienciades, cada vegada amb millor química, trobant sensacions en la pista i ho afrontem amb ambició”.

 

Analitzant la plantilla del conjunt que dirigix Eric Surís, Burgos explica que “ens preocupa molt el potencial exterior. Elles juguen amb molt ritme, amb encert exterior, la direcció de Laia Palau és clau. Ara s'ha sumat Chelsea Gray. Crec que han sumat punts i tir en línia exterior amb Ferrari i Eldebrink i per descomptat la presència de Vasic i Elonu en la posició de tres és determinant. Coneixem molt bon Julia i continua sent determinant en la pintura, anotant amb facilitat esta temporada. Tractarem d'imposar la nostra crec que bona rotació interior i molt nivell defensiu i actitud de les nostres pívots per a contrarestar eixe potencial d'Araujo i Reisingerová en la pintura”.


TAGS: