Les selecció nacional femenina de 3x3 es concentrarà en L’Alqueria

29/10/2020

El mes de novembre és sinònim de concentracions de la FEB a València. La federació ha publicat hui la convocatòria per a la concentració de la selecció espanyola femenina de 3x3 que tindrà lloc en la Ciutat del Túria del 9 a l'11 de novembre. Mateixes dates en què l'absoluta femenina també estarà en les instal·lacions del Valencia Basket.

 

En eixos tres dies de treball la selecció es prepararà per al Preolímpic Femení que es disputarà en Graz (Àustria) en el mes de maig i que atorgarà tres places per als Jocs de Tòquio. La llista de convocades està formada per Aitana Cuevas (Ynsadiet Leganés), Vega Gimeno (Durán M. Ensino), Sandra Ygueravide (ESBVA Villeneuve), Marta Canella (Barça CBS), Paula Palomares (Ynsadiet Leganés), Irene San Román (Sinergia Real Canoe), Gracia Alonso (Movistar Estudiants), Georgina Bahí (Cadi La Seu), Gala Mestres (Cadí La Seu), Laia Flores (Campus Promete), Laia Raventós (Cadí La Seu) i Bea Sánchez (Durán M. Ensino).

 

L’Alqueria del Basket serà l'escenari en què treballaran les jugadores, demostrant, de nou, la capacitat que té la instal·lació per a garantir la seguretat i el compliment de les mesures sanitàries, reduint qualsevol risc per a jugadors i treballadors.


TAGS: