Burgos: “Màxim respecte per Campus Promete i preparades per a contrarestar el seu potencial”

30/10/2020

Valencia Basket tanca la seua segona setmana consecutiva amb doble jornada viatjant a Logronyo per a enfrontar-se a Campus Promete. Rubén Burgos explica com ho afronta l'equip després d'haver arrancat la LF Endesa amb un 8-0.

 

El tècnic comença analitzant la falta de descans per a les jugadores en les últimes dos setmanes: “L’equip està en marxa, amb bona dinàmica, i no hi ha dies per a descansar i si per a treballar i preparar el següent compromís. En això estem, a recuperar-nos físicament, encara que l'esforç va ser molt repartit i molt col·lectiu. L'equip arriba amb ambició i amb il·lusió per al següent partit”.

 

Sobre Campus Promete, que està mostrant donar batalla a tots els equips, Burgos analitza que el partit és “complicat i a domicili. Van començar amb un partidazo en la primera jornada en el seu camp amb molt encert, molt desvergonyiment, jugant amb ritme alt i eixe estil de joc els ha portat a guanyar a equips importants en la competició com Gernika. Máximo respecte i preparades per a contrarestar eixe potencial d'anotació i de ritme de joc que tenen”.

 

L'entrenador és conscient de la motivació extra que suposa per al rival enfrontar-se a un dels líders de la LF Endesa: “Amb això juguem. Per la importància i per la grandària de la nostra entitat des del primer dia en la competició quan érem debutants ja se'ns considerava com un rival a batre. Ara més encara perquè els números ens han portat a això. Som invictes, estem co-lliderant la competició i sabem que la gent vol donar el cent per cent contra tu perquè el rival motiva. Per a nosaltres és un repte extra, treballem amb eixa mentalitat en el dia a dia i sobretot pensant en la nostra millora i el nostre creixement per a atacar objectius importants”.


TAGS: