El ministre de Cultura i Esport visita L’Alqueria del Basket: “Açò és un exemple per a tots”

30/10/2020

El ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, ha aprofitat la seua visita a terres valencianes per a conéixer en primera persona la casa del bàsquet europeu de formació. Guiat per José Puentes, director general de Valencia Basket; Elena Tejedor, Directora de la Fundació Trinidad Alfonso i María Ángeles Vidal, Coordinadora de L’Alqueria del Basket, ha pogut conéixer la instal·lació al detall acompanyat per la Delegada del Govern en la Comunitat Gloria Calero, emportant-se una grata impressió.

 

“Està plenament justificat que siga una referència. És espectacular, una concepció d'esport i concretament de bàsquet molt positiva. Una gran aposta pels xiquets des del principi i en unes instal·lacions envejables. És un model que s'ha de seguir i m'ha impressionat molt. És un projecte fantàstic” valorava el ministre a l'acabar la seua visita.

 

Per a ell, l'aposta que realitza Valencia Basket per minimitzar riscos i mantindre l'esport actiu, és molt ressenyable. “Ho he comprovat a l'entrar, es va fer molt bé amb la Fase Final de la Lliga Endesa, vaig celebrar que fóra ací. Eixa és la prova del treball ben fet per a continuar apostant per portar ací grans esdeveniments esportius. Estem en una situació difícil però perseverant i fent les coses bé, crec que eixirem bé d'esta situació, seguint un model com este, que és per a tots un exemple” deia.

 

Finalment, el ministre va opinar sobre la labor del Mecenatge Esportiu de Juan Roig en la societat. “En qualsevol cas és fonamental la col·laboració publicoprivada, però en situacions de crisi encara més. Així que cal posar en valor eixe mecenatge, eixe altruisme i eixa generositat que ben combinada amb el públic, ens fa més forts, i tant de bo haguera molts Juan Roig en tota Espanya. És un bon camí, una col·laboració necessària amb el públic. Junts som més forts” concloïa.


TAGS: