Declaracions Rubén Burgos post J9 LF Endesa en Campus Promete

31/10/2020

Rubén Burgos ha valorat sobre el triomf en la pista de Campus Promete que ·estem contentes i satisfetes amb una victòria més en el quart partit seguit en estes dos setmanes de doble jornada. Crec que l'equip ha notat l'esforç, sobretot físic i també un poc mental en l'inici del partit. Les cames pesaven i a pesar de fer bones lectures no encertàvem amb tirs que estaven dins del pla de l'atac. Crec que això ens ha accelerat un poc, creat ansietat, i ha influït en que no hem pogut dominar el tempo del joc en els dos primers quarts. Fruit d'això també ha sigut eixa baixa anotació. Crec que després de passar pel vestuari i amb una major rotació hem atacat millor la seua defensa zonal, que ens estava donant problemes. També l'encert influïx tant en el joc a camp obert com en el llançament exterior del 5x5 i hem pujat un plus nostra defensa, que si bé en els cinc primers minuts de partit no havia estat bé, ja al final del primer quart i tot el segon, la defensa no era un problema. Contentes per l'esforç repartit, per una victòria més. No és senzill aconseguir nou victòries consecutives i esta té un sabor especial perquè l'equip troba a faltar en la pista i fora l'absència de la capitana Anna Gómez hui. Sabem que està patint per no poder ajudar, perquè el protocol així ho marca i ganes de veure prompte amb l'equip i saber que açò ha sigut sobretot dedicat a ella".