Parada de 14 dies per la finestra FIBA amb 6 jugadores amb la seua selecció

07/11/2020

València Basket completarà un total de 14 dies sense partit oficial a causa de la finestra FIBA de classificació per a l'Eurobasket femení de 2021. Des de l'últim partit de dijous passat enfront d'Alter Enersun Al-Qázeres fins al pròxim partit agendat el 19 de novembre contra Kutxabank Araski hauran passat exactament dos setmanes.

 

En este període, un total de 6 jugadores taronja es concentraran amb les seues seleccions mentres que la resta aprofitarà per a descansar i corregir detalls que el ritme frenètic de les setmanes amb partits no permet. Una parada que l'equip afronta en el seu millor moment havent aconseguit completar un 10-0 en la LF Endesa donant un gran nivell de joc.

 

Les nacionals Laura Gil, Raquel Carrera, Queralt Casas i Cristina Ouviña seran les amfitriones de la selecció espanyola durant la seua concentració a València. El combinat que dirigix Lucas Mondelo ja està classificat per a l'Eurobasket 2021, per la qual cosa no han de participar en la finestra FIBA i trauran partit d'este període per a començar a preparar la competició del pròxim estiu. Amb este objectiu, jugaran un amistós entre les jugadores convocades el dijous 12 de novembre a les 20:20 que es retransmetrà en Teledeporte.

 

Per la seua banda, la lituana Laura Juskaite i l'alemanya Marie Gülich també han sigut convocades pels seus respectius països que sí que buscaran durant esta finestra fer un pas més en la classificació per a l'Eurobasket. En estos moments, Lituània està amb un 1-1 en el seu caseller i en tercera posició en el grup E junt amb Sèrbia, Turquia i Albània. Alemanya també es troba amb un 1-1 en segon lloc en el grup I, que compartix amb Croàcia, Letònia i Macedònia del Nord. La concentració de Lituània serà a Istanbul i la d'Alemanya a Riga.

 

El dijous 12 de novembre, Juskaite jugarà amb Lituània enfront de Sèrbia, el líder del grup, a les 13:00h (hora espanyola). Gülich eixe mateix dia s'enfrontarà amb Alemanya davant de Letònia a les 18:45h. El dissabte 14, el conjunt lituà jugarà contra Albània a les 13:00h i l'equip germànic es mesurarà a Macedònia del Nord a les 15:30h.

 

Mentrestant, la resta de la plantilla taronja treballarà tant de manera individual com a col·lectiva, amb dies amb fins a dos sessions d'entrenament. El cos tècnic se centrarà sobretot en què les jugadores perfeccionen i milloren tant en l'apartat físic com el tècnic i tàctic. Per la seua banda, María Pina continuarà amb el seu pla específic de recuperació.


TAGS: