Bojan Dubljevic: “Ser el màxim anotador d'este gran Club és un somni per a mi”

18/11/2020

El capità de Valencia Basket, Bojan Dubljevic, aconseguia anit arribar als 5.593 punts anotats amb la camiseta taronja en una trajectòria de 465 partits. Una xifra que li convertix des d'anit en el màxim anotador històric del nostre Club. El pivot montenegrí es sincera per a reconéixer que “de veritat, no tinc paraules per a expressar com d'orgullós em sent, això per a mi ho significa tot. Ser el màxim anotador d'un gran club és una cosa amb la qual somien tots els jugadors”.

 

I a més ho aconseguix passant per davant d'una altra llegenda taronja i un bon amic amb el qual va compartir set temporades al Valencia Basket com és Rafa Martínez. El nou màxim anotador taronja recalca que “superar a Rafa, a un jugador com ell, em semblava una cosa impossible, un miracle”.

 

 Mentre travessa la seua novena temporada com taronja i tirant la vista arrere, Dubljevic recorda que quan va arribar mai es va imaginar que “podria ser el màxim anotador de la història del Club. Per a mi l'important és l'equip, tot el que guanyem, els trofeus que guanyem i lo bé que juguem. L'individual per a mi no és tan important”

 

De fet, tot i l'assoliment recentment aconseguit, el seu cap ja està posat en el pròxim compromís en la Turkish Airlines EuroLeague, en el qual Valencia Basket rebrà al Maccabi Playtika Tel Aviv el divendres 20 de novembre a les 21.00 hores. El capità taronja ressalta que “el partit del divendres és molt important, tots ho són. Maccabi és un gran equip amb una gran història, però juguem a casa, volem continuar guanyant, perquè per a nosaltres és important tindre confiança i seguir"

 

Com a conclusió, Dubljevic no s'oblida de tots els que li han acompanyat en esta marxa fins a convertir-se en el màxim anotador de la història del Club: “El millor que m'ha passat en la meua carrera és saber que el meu nom es quedarà ací tota la vida. Només vull dir gràcies a tots els entrenadors que he tingut ací, també als jugadors, a la gent que treballa en el club, i lo més important, a l'afició que ens ha donat suport tots estos anys”. El “Amunt!” amb el qual s'acomiada abans d'alçar-se de la cadira reflectix que estem davant un dels nostres que, per capritxos del destí, va acabar per nàixer en Niksic fa 29 anys.


TAGS: