Quino Colom, convocat per la Selecció Espanyola per a la “finestra” de novembre a la Fonteta

20/11/2020

El base de Valencia Basket Quino Colom ha sigut inclòs pel seleccionador nacional Sergio Scariolo en la llista de 16 jugadors convocats per a representar a Espanya per als dos partits de la ‘finestra’ de classificació per a l'Eurobasket 2022 que Espanya jugarà a València davant Israel (dissabte 28) i Romania (dilluns 30) a les 19.30 hores.

 

La llista definitiva la formaran 13 jugadors, una vegada confirmada la seua disponibilitat després de conéixer-se els resultats de totes les preceptives proves sanitàries. Eixos 13 jugadors es reuniran en la capital valenciana el pròxim dilluns 23 de novembre al migdia, per a passar els últims controls sanitaris abans de donar inici als entrenaments.

 

En les dues primeres jornades d'esta fase de classificació, disputades el mes de febrer passat, Espanya va superar a Romania en Cluj Napoca (71-84) i va caure enfront de Polònia a Saragossa (69-80).

 

La convocatòria completa de l'equip nacional per a estos dos partits la formen Francis Alonso (Unicaja), Víctor Arteaga (Movistar Estudiantes), Jonathan Barreiro (Casademont Zaragoza), Ferran Bassas (Joventut Badalona), Javier Beirán (Herbalife Gran Canària), Darío Brizuela (Unicaja), Quino Colom (Valencia Basket), Alberto Díaz (Unicaja), Rubén Guerrero (Unicaja), Nacho Llovet (MoraBanc Andorra), Xabi López Aróstegui (Joventut Badalona), Oriol Paulí (MoraBanc Andorra), Tyson Pérez (MoraBanc Andorra), Xavi Rabaseda (Hereda San Pablo Burgos), Miquel Salvó (Hereda San Pablo Burgos) i Alex Suárez (Monbus Obradoiro).


TAGS: