Gil: “És especial jugar en Würzburg però el que tinc en el cap és emportar-nos la victòria”

24/11/2020

Valencia Basket té este divendres la seua segona prova de foc de la temporada. Després d'haver aconseguit guanyar a Spar Girona fa unes jornades, rival a qui no havia pogut tombar fins a la data, el conjunt taronja tractarà de repetir actuació enfront de Perfumerías Avenida. Junt amb Valencia Basket, únic equip invicte en la competició i amb un rècord de 12-0. Laura Gil, que va passar les quatre últimes temporades en l'equip de salamanca, valora la prèvia del partit.

 

“Crec que és un partit que porta diverses jornades marcat en el calendari. És una bona prova per a saber en quin nivell estem. És cert que portem dos partits no molt estables durant els 40 minuts. Es presenta una setmana bonica, amb molt treball per a poder afrontar el partit en les millors condicions”, indica la jugadora interior.

 

Esta serà la seua primera tornada a Salamanca des que isquera per a vestir de taronja i no tindrà la calor de l'afició en el seu retrobament: “És una pena no tindre públic, encara que esta vegada seria en contra. Sempre és especial jugar en un pavelló com Würzburg, després d'haver estat en Perfumerías Avenida les últimes quatre temporades, més encara. Ara l'objectiu que tinc en el cap és emportar-nos la victòria i de tornar a casa amb una més”.

 

Encara que el conjunt taronja arriba amb la mateixa ratxa que Perfumerías Avenida, sí que és cert que patix les baixes d'Anna Gómez i María Pina, amb la càrrega de minuts que suposa per a algunes jugadores. Gil reconeix que “en el món de l'esport no tot sempre acompanya. Crec que hem de centrar-nos en tot el positiu que tenim com a equip. Encara que trobem a faltar a Anna i a Pina que esperem que tornen prompte, tenim una plantilla molt llarga que podem rotar banqueta. És un partit especial i encara que cal respectar a tots els rivals anirem a per totes”.

 

Sobre com atacar al seu exequip, Gil tanca files entorn de la consistència del grup dirigit per Rubén Burgos: “Tenim un equip molt complet, en totes les posicions som perilloses. Centrant-nos en nosaltres, en tot com tenim de bo, ací estarà la nostra fortalesa”.


TAGS: