Declaracions Jaume Ponsarnau i Nikola Kalinic prèvia Fenerbahçe Beko Istanbul- Valencia Basket

25/11/2020

L'entrenador Jaume Ponsarnau assenyalava en la prèvia que el divendres s'enfronten a un Fenerbahçe Beko Istanbul al qual definix com "un equip amb molt de talent, que està intentant trobar el seu camí en l'Eurolliga. És un equip molt canviat, amb equilibri entre jugadors experts i altres que estan vivint la seua primera experiència en l'Eurolliga amb molta il·lusió. Tenen un molt bon entrenador, molt de concepte i sistema difícils de defensar. És un equip que clarament amb el temps aniran creixent i serà cada vegada més competitiu en l'Eurolliga. Haurem d'estar pendents de la seua capacitat creació i d'execució en la posició de base, on té jugadors amb molt de talent. I eixe joc versàtil de tresos jugant de quatre, de quatres jugant de tres, de cincs jugant de quatre que t'exigix molt, adaptar-te i buscar competicions. Tenim un respecte enorme per un equip amb la història de Fenerbahçe en l'Eurolliga i intentarem fer-ho tan bé com siga possible”.

 

Preguntat per la cara del seu equip que espera veure a Istanbul, el tècnic taronja es sincerava per a reconéixer que "en estos moments tenim respecte per tot. Clarament hem identificat que excepte pels primers partits d'ACB ara el nostre problema és conceptual. Eixe problema el tenim diferent en l'Eurolliga, on defensem a jugadors molt bons que són els que fiquen les cistelles. I en ACB hem de defensar conceptes de joc i idees de joc col·lectiu molt bons que fan que la nostra defensa siga vulnerable. Cal trobar un camí en el qual confluïsca tot això i ser un equip bo en les dues coses. Això és el pas que hem de fer més que pensar en frustracions o en dubtes mentals, hem de pensar en el que hem de fer bé. I en este cas el que hem de millorar”.

 

Ponsarnau revelava que “Labeyrie es va lesionar ahir al principi de l'entrenament en el turmell dret i ara estan fent-li proves. Hui no entrenarà i de moment no sé res més”. L'equip taronja està pendent dels resultats d'aqueixes proves d'imatge per a saber si podrà comptar amb l'ala-pivot francés en l’encontre del divendres.

 

Nikola Kalinic

Per part seua, l'aler serbi Nikola Kalinic s'enfrontarà per primera vegada a l'equip en el qual va passar les cinc temporades anteriors i reconeix que “serà un partit especial per a mi, vaig passar allí cinc anys i va ser un període de temps molt bonic. Segur que serà emocionant, és la primera vegada que torne allí. Però espere fer un bon partit i que l'equip continue fent bons partits en l'Eurolliga”.

 

L'exterior taronja assenyala que “tot el món sap que Fenerbahçe té grans aficionats que sempre estan amb el seu equip i pot ser que siguen una de les raons per les quals no estan guanyant tants partits com altres anys. Volem jugar un bon partit. Ells tenen alguns lesionats, nosaltres també els tenim. Estem veient que esta temporada molts jugadors s'estan perdent partits per molts motius, i ara a més estan les seleccions nacionals. Crec que és una bona oportunitat per a jugar com hem jugat els tres últims en l'Eurolliga, òbviament no com en l'ACB, i tractar de guanyar el partit. Tractar de sorprendre'ls allí i seguir amb la bona dinàmica en l'Eurolliga”.


TAGS: