Canvi de format i dates per a l'Eurocup Women

25/11/2020

Valencia Basket afronta per segon any consecutiu participació a Europa. Les xiques de Rubén Burgos tornen a disputar l'Eurocup Women, per la que van lluitar l'any passat fins que es va detindre l'activitat amb les taronja entre els 8 equips supervivents. L'inici de la competició s'havia postergat fins a gener, però ara FIBA ha anunciat canvis en el sistema.

 

La competició es disputarà en tres bambolles amb múltiples seus. La Fase de grups es disputarà en una primera bambolla del 17 al 23 de gener. Hi haurà una seu per grup en què entren en joc els 4 contendents de cada grup, sense partits d'anada i tornada, és a dir, disputant només tres trobades.

 

Els dos primers classificats de cada grup passaran a octaus de final. Esta ronda es disputarà junt amb la ronda de quarts de final en una segona bambolla del 14 al 19 de març. Hi haurà 4 seus, dividint-se així els 16 equips que entren en competició. D'esta manera, hi haurà un equip classificat per a la Final 4 per seu.

 

Esta última fase es disputarà en una última bambolla, del 9 a l'11 d'abril. De forma excepcional i amb este nou format, enguany no hi haurà equips d'Euroleague Women que participen en les rondes finals de la competició.

 

Valencia Basket està enquadrat en el Grup H de la competició junt amb els belgues Castors Braine i Basket Hema, i el guanyador de l'eliminatòria prèvia que es disputarà el 16 de desembre entre Winterthur suís i Saint-Amand Hainaut Basket francés.


TAGS: