Declaracions Rubén Burgos post J13 LF Endesa en Perfumerías Avenida

27/11/2020

Rubén Burgos ha analitzat després de la derrota a Salamanca que ha sigut "un partit dur com esperàvem i d'alt nivell entre dos equips d'una entitat amb què tot el món comptava. Contents amb la imatge donada, amb l'esforç de les jugadores, i no tan contents amb el resultat. El partit crec que ha començat amb molt intercanvi de punts. Estàvem bé en atac, estàvem bé en anotació, amb alguns detalls defensius no del tot correctes, però l'atac ens mantenia en el partit. Jo crec que amb el 40-39 al descans era una anotació un poquet per damunt del que esperavem però estàvem totalment ficades en partit. Elles havien tingut encert en el tir del tres, algunes vegades no fruit de sistemes, fruit de balons solts, de rebots ofensius, que ens han castigat un poquet i això les ha mantingut ací. Nosaltres estàvem imposant el nostre joc interior, que és la nostra fortalesa i tenint un bon ritme de joc. Crec que en el tercer quart, que era important per a nosaltres, hem aconseguit portar el partit a un nivell defensiu alt. Hem encaixat només 10 punts en eixe quart i acabat 5 punts dalt. Satisfetes amb eixe esforç però sabíem que elles tornarien des de la duresa i la pressió i ací el nostre atac s'ha ressentit i això les ha fet tornar a elles. Amb un partit d'anotació baixa ho han portat que es decidira en les últimes accions. Crec que la nostra lectura ací per part de les jugadores ha sigut bona, permetent-nos tindre les últimes opcions de joc i una pena haver fallat al final dels 40 minuts una safata i un rebot ofensiu davall del cércol. La pròrroga ha sigut semblant, on també hem tingut opció amb una jugada en els últims segons per a poder empatar el partit o guanyar-ho però no ens ha entrat el llançament. El que he parlat amb les jugadores en el vestuari és que crec que en este partit hem d'eixir fortes, unides.