Declaracions Rubén Burgos pre J14 LF Endesa vs Movistar Estudiantes

04/12/2020

Valencia Basket torna a la Fonteta per a rebre a Movistar Estudiantes en la J14 de la LF Endesa. El conjunt taronja tractarà de tornar a la senda de la victòria després de la seua primera derrota de lliga a Salamanca. Rubén Burgos analitza com arriba el seu equip.

 

L'entrenador explica la manera en què les taronja han afrontat estos dies: “Semana llarga buscant la nostra millora individual, col·lectiva i el creixement del grup. Ja de cara a la recta final preparar-nos contra els aspectes especials i diferents que té estudiants en comparació amb el nostre últim rival i altres equips de la competició”.

 

L'equip madrileny ha irromput amb força en el seu ascens a la LF Endesa ocupant la quarta plaça: “Estan fent un molt bon bàsquet, no és sorpresa, ja que tenen jugadores amb experiència i un cos tècnic molt preparat. Encara que siga el seu retorn a la lliga, és un equip que està ací dalt per mèrits propis i crec que ho basa tot en la col·lectivitat, a ocupar espais diferents, tal vegada, ja que juguen amb pivots obertes, amb prou ritme i amb alternatives defensives, tant en l'individual com en diferents plantejaments zonals. Nosaltres el que hem de fer és donar la nostra millor versió individual, com a equip, anar sumant físicament i tècnicament a jugadores al seu nivell òptim i que anem imposant-nos en els emparellaments i en el colectiu”.

 

Respecte a la plantilla, el tècnic explica que no hi ha canvis respecte a les últimes jornades: “Anna Gómez i María Pina seguixen amb el seu procés de recuperació i esperem que es reincorporen en dates pròximes. Per a este partit el roster seran les mateixes deu que van viatjar a Salamanca”.


TAGS: