Pocek: “No ens créiem que de veritat haguérem ascendit”

09/12/2020

Una de les artífexs de l'ascens de l'equip femení a la Lliga Femenina 1 en la temporada 2017/18 ha passat per la Ciutat del Túria. La montenegrina Ana Pocek, actual jugadora de l'Unicaja en LF2, va vindre a València per a enfrontar-se en L’Alqueria del Basket al Picken Claret i va aprofitar per a recordar eixe històric ascens que va tindre lloc en una inoblidable Fase d'Ascens en la Fonteta.

 

La pívot recorda amb afecte que “estavem tristes perquè vam perdre el primer partit així que ens vam dir que anàvem a donar-ho tot per a aconseguir l'ascens a Lliga Femenina 1. Quan escoltarem la botzina final del partit contra Celta no podíem creure-ho. Totes comencem a botar. Jo portava la pilota en la mà i la vaig llançar el públic. Va ser molt divertit. No ens créiem que de veritat haguérem ascendit”.

 

Pocek va ser, sens dubte, una líder en la pista durant la Fase d'Ascens en què va amitjanar 11.6 punts, 7.6 rebots, 3 robatoris i 16 de valoració. La jugadora se sent orgullosa per haver format part d'eixe èxit: “Sempre suporte al Valencia Basket, perquè vaig ser part d'això. Continue creient que no tindríem per què haver-ho aconseguit, que es necessitaven més anys per a aconseguir-ho. Ara les suporte i espere que queden primeres i guanyen tots els partits”.

 

La nostàlgia va invadir a la jugadora en el moment en què va xafar les instal·lacions taronja en el matí del partit enfront de Picken Claret, quan es disposava a entrenar amb el seu equip: “;Me he sentit com quan venia a entrenar quan estava en el Valencia Basket. He vist a molta gent que coneixia. Estic molt contenta”.


TAGS: