Els accionistes de Valencia Basket Club S.A.D. aproven els comptes de 19-20 i el pressupost 20-21

10/12/2020

La Junta General d'Accionistes de Valencia Basket Club SAD ha aprovat hui els comptes de la temporada 2019-2020, que han llançat una despesa total de Club de 22.343.000 euros. Vicente Solá, president del club taronja, acompanyat del Conseller Delegat José Puentes i del Director de Gestió Esteban Gallego han presidit la Junta que ha ratificat que la partida de despesa ha sigut compensada amb els ingressos d'explotació i amb l'aportació dels seus Mecenes i principals accionistes, Juan Roig i Hortensia Herrero.

 

En el transcurs de la Junta, que ha comptat amb una representació del 72,73% de les accions, el Consell d'Administració de Valencia Basket Club SAD ha informat de la gestió que té previst aplicar, consolidant el model que ha impulsat durant les últimes deu temporades, en les quals s'han aconseguit tres campionats d'Eurocup, una Liga Endesa i una Supercopa a més de repetir per primera vegada participació en Eurolliga, mentre l'equip femení es consolida tant a nivell nacional com internacional, repetint en Eurocup Women. Per a això, ha incrementat el pressupost per a la temporada 2020-2021 en un esforç notable malgrat les circumstàncies, fins a 24.871.000 euros per al total de la Societat Anònima Esportiva (SAD), que els accionistes igualment han aprovat.

 

El Club també ha comunicat que el pressupost de la present temporada es compensarà amb els ingressos provinents de la principal aportació dels seus Mecenes, Juan Roig i Hortensia Herrero, complementada amb els ingressos provinents dels patrocinadors, taquilles, i publicitat entre altres conceptes.

 

Els gestors del Club i tota la Família Taronja desitgen agrair a tots els patrocinadors i molt especialment a Juan Roig i Hortensia Herrero el seu incansable suport i esforç perquè València disfrute d'un bàsquet d'alt nivell que a més cuida les arrels a través de L’Alqueria del Basket.

 

Mecenatge esportiu de Juan Roig

L’Alqueria del Basket forma part del projecte de Mecenatge esportiu de Juan Roig. En 2019, va invertir un total de 27 milions d'euros. Els mateixos es distribuixen entre els dos vehicles a través dels quals canalitza la seua vocació de compartir amb la Societat el que ha rebut d'ella. Eixos vehicles són el mateix Valencia Basket, al qual ve secundant des de fa 33 anys, i la Fundació Trinidad Alfonso, que va nàixer en 2012. Juan Roig va invertir 11 milions d'euros en la Fundació per a impulsar el mig centenar de projectes que s'han desenvolupat en 2019. Els altres 16 milions d'euros fins a aconseguir eixa xifra de 27 van ser per al Valencia Basket.


TAGS: