Declaracions Rubén Burgos post J15 LF Endesa en IDK Euskotren

12/12/2020

Rubén Burgos ha comentat després de la victòria enfront d'IDK Euskotren que estan “contentes després d'aconseguir una victòria més que ens permet acabar la primera volta amb un bon 14-1 que crec que és un balanç positiu que ens reafirme en la nostra línia de treball i creixement. En el partit de hui sabíem que seria complicat en una pista en què el rival sempre aconseguix que el partit siga lent i a pocs punts. Assumíem eixe guió i el nostre objectiu era baixar la seua mitja d'anotació. Anotaven 65, hem aconseguit abaixar-ho, si bé molt millor en la primera part que en la segona. Si bé amb les nostres baixes sabíem que un partit amb anotació alta no ens anava a convindre. És cert que hui s'ha sumat falta d'encert puntual en prou situacions alliberades que hem aconseguit avantatges davall de l’anella. Llançaments lliures, per descomptat. Inclús tirs buscats per a les nostres tiradores en la línia de tres que no han acabat entrant. Crec que l'important és que l'equip ha treballat bé des d'arrere, que a pesar del nostre mal inici de tercer quart hem tornat a aconseguir un avantatge que ha posat el partit molt favorable cap a nosaltres. A pensar a recuperar jugadores, Anna només havia completat un entrenament i a partir de la setmana que ben ja estarà en dinàmica ficada amb l'equip. Veurem l'evolució de Laura Gil i la ràpida incorporació de María Pina. Crec que l'esforç ha sigut alt per part de totes les jugadores i que ara cal recuperar-se per a anar a Gernika que està a l'alça i ens ho va a posar igual de difícil com va fer en la Fonteta”.