Gómez: “Ara ve lo bo i l'equip està preparat”

15/12/2020

Valencia Basket afronta dissabte que ve a Guernica l'inici de la segona volta de LF Endesa. L'equador de la temporada ha arribat i amb ell comencen a acostar-se els moments més importants de l'any. Queda poc més d'un mes per a l'arrencada de l'EuroCup Women, posteriorment la Copa de la Reina i, encara lluny però en l'horitzó, els playoff de la LF Endesa.

 

La capitana fa balanç de l'excel·lent primera volta de l'equip: “Crec que és una cosa històrica per al club i és bo que cada any ens reinventem i que fem un pas més. Tant l'afició, com l'equip i el Club estem orgullosos del que hem fet aquesta primera volta. És veritat que queda molt, però tindre un balanç de 14-1, anar a Salamanca i competir contra un equip d'Eurolliga que és el que hem de fer i perdre en la pròrroga ens deixa amb moltes ganes que comence la segona volta”.

 

Respecte a les claus de l'evolució del grup, Gómez opina que “hem congeniat molt bé, hem treballat molt i entrenem molt dur dia a dia. La dinàmica del que venia de l'any passat a aquest, adaptar-se a aquest club i a aquest equip és fàcil”.

 

Aquest balanç suposa la tercera classificació per a la Copa en els tres anys de l'equip en Lliga Femenina i la segona seguida com a caps de sèrie: “Treballem molt per a aconseguir-ho. Crec que el club, l'afició i l'equip s'ho mereixen. Serà molt emocionant. Per a mi la Copa de la Reina és un trofeu molt important. Esperem fer un bon paper”.

 

Enguany, Valencia Basket ha guanyat per primera vegada a Spar Girona i es va quedar molt a prop enfront de Perfumerías Avenida. La base explica que l'objectiu “era intentar competir contra els dos de dalt. Crec que cada any hem fet un pas més. Hem competit cada any contra elles però potser ens ha faltat la victòria. És veritat que ens vam anar a Girona i guanyant allí t'emportes un gran sabor de boca i va ser molt complicat. Anar a Salamanca i perdre en la pròrroga, l'equip es va a anar fotut a casa, va ser una derrota dura, però això també és bo. Queda molt per jugar i és bo que l'equip tinga eixa competitivitat i sàpia que podem guanyar a Salamanca o a Girona”.

 

Gómez analitza que “ara ve lo bo i l'equip està preparat. L'equip sap que ve Europa, que teníem moltes ganes. Ho esperàvem en la primera volta però s'ha atés que ho comencem en la segona volta, ve Copa de la Reina. Treballem amb molta il·lusió de passar com siga la primera ronda d'Eurocup. És una competició que a la Família Taronja li agrada molt, a donar el cent per cent i veure fins a on podem arribar. En la Copa, gaudir-la, ens ho mereixem, som cap de sèrie, i intentar fer un pas més perquè crec que és una competició molt bonica”.


TAGS: