La Fonteta serà la seu de la primera bambolla del grup en Eurocup Women

18/12/2020

La ciutat de València, amb la Fonteta com a pavelló de joc, serà la seu de la primera fase de l'Eurocup Women en el Grup H que es disputarà en format bambolla entre el 17 i 23 de gener.

 

Valencia Basket està enquadrat en aquest Grup H de la competició al costat dels belgues Castors Braine i Basket Hema, i el Saint-Amand Hainaut Basket francés, que va aconseguir ahir dimecres el seu bitllet després de superar al BC Winterthur suís. Cada equip disputarà un total de 3 partits.

 

Els dos primers classificats de cada grup passaran a huitens de final. Aquesta ronda es disputarà al costat de la ronda de quarts de final en una segona bambolla del 14 al 19 de març. Hi haurà 4 seus, dividint-se així els 16 equips que entren en competició. D'aquesta forma, hi haurà un equip classificat per a la Final 4 per seu.

 

Aquesta última fase es disputarà en una última bambolla, del 9 a l'11 d'abril. De manera excepcional i amb aquest nou format, enguany no hi haurà equips de Euroleague Women que participen en les rondes finals de la competició.

 

FIBA manté així, com també ha succeït amb ACB i FEB, la seua aposta per la capacitat organitzativa i les mesures de seguretat que Valencia Basket i la ciutat de València han posat al servei de les competicions, ajudant al fet que el bàsquet estiga més actiu que mai i apostant per l'esport segur perquè l'espectacle no es detinga.


TAGS: