Declaracions Rubén Burgos pre J16 LF Endesa en Lointek Gernika

18/12/2020

La segona volta de la LF Endesa arranca a Guernica per a València Basket. El conjunt taronja cerca començar el segon tram de la competició amb bon peu davant un dur rival. Rubén Burgos analitza el partit.

 

El tècnic començava valorant el que li espera a l'equip, amb l'EuroCup Women, la Copa de la Reina i els playoff en l'horitzó: “Crec que les jugadores estan conscienciades d'això i nosaltres com staff també. Estem il·lusionats, treballant i encara amb la total certesa que l'equip té marge de creixement i de millora per a afrontar aquests grans esdeveniments que han de vindre”.

 

Respecte a com afronta aquest partit les seues jugadores, explicava que “cada setmana és un nou repte per a l'equip. A ningú se li escapa el nivell de Lointek Gernika i l'oposició que ens ha plantejat sempre. A més, puntualment aquesta setmana el repte ha sigut tirar avant el treball diari amb les circumstàncies que es van presentant. Lesions de jugadores, tractaments que estaven programats d'unes altres i no ens ha permés treballar el dia a dia. Hem tingut bona ajuda de les jugadores del filial, però crec que aqueix repte de traure el treball del dia a dia ha sigut el que ens ha de fer arribar preparades per al partit del dissabte”.

 

Analitzant a Lointek Gernika, Rubén Burgos assegura que “sempre són partits durs i tancats contra aquest equip. Tenen una defensa molt consistent, volen aprofitar els seus avantatges al contraatac i nosaltres hem d'estar molt focalitzades en això. A ser responsables, cuidar la pilota i les possessions i fer un molt bon balanç defensiu. Les individualitats les coneixem amb anotadores en l'exterior com Rosó Buch i Bjorklund i la referència interior de Nadia Colhado. Però sense perdre der vista que tenen quatre jugadores interiors ara mateix a un nivell alt”.


TAGS: