Valencia Basket estrena la nova línia de roba i complements de L’Alqueria del Basket

18/12/2020

Hui naix una nova línia de productes del club, la línia de L’Alqueria del Basket, que inclou dessuadores, motxilles, tasses, tovalloles, tubulars, cintes de pèl i molts més productes per a poder lluir la imatge de la casa del bàsquet de formació a Europa.

 

Una línia que naix amb el segell original de producte de L’Alqueria del *Basket, i que engloba des de peces destinades a l'esport, fins a souvenirs per a tindre un grat record de la teua visita a la major instal·lació de bàsquet del continent.

 

Aquesta nova línia de roba està inspirada en el logo de L’Alqueria del Basket, element recognoscible, i està desenvolupada en els colors corporatius taronja i blau. Des d'aquest moment, gaudeix d'una genuïna línia d'un lloc ja emblemàtic en el bàsquet formatiu.

 

Nous productes València Basket

En els pròxims dies també estaran a la venda nous productes de tèxtil, roba i complements de València Basket. Aquesta nova línia estarà disponible tant a les botigues físiques de la Fonteta i L’Alqueria del Basket com en la nova botiga online.

 

Esta promoció estarà disponible des d'aquest mateix moment a la nostra botiga física de la Fonteta, situada en el Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís, i que obri de manera ininterrompuda en horari de 9.30 a 19 hores des d'aquest moment i durant els dies 17, 18, 21, 22, 23, 28, 29 i 30 de desembre, a més dels dies 4 i 5 de gener.

 

Horaris especials

A més de l'horari a dalt indicat, la botiga oficial de la Fonteta obrirà els dies 24 i 31 de desembre de 9.30 a 14 hores i el 5 de gener en horari especial de 9.30 a 16 hores. La botiga romandrà tancada el 25 de desembre, a més de l'1 i 6 de gener, a més dels dissabtes i els diumenges.

 

Quant a la botiga de L’Alqueria del Basket, mantenim els horaris de 9.30 a 14 hores i de 16 a 22 hores de dilluns a divendres, a més de donar servei els caps de setmana, dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores, i vesprades segons l'activitat de la instal·lació, per a confirmar si hi ha obertura a la vesprada el cap de setmana, el telèfon de contacte és el 961215543.

 

Ja pots veure els nous productes també a la nostra botiga en línia.


TAGS: