Declaracions Rubén Burgos pre J18 LF Endesa vs Casademont Zaragoza

26/12/2020

Valencia Basket viatja a Saragossa per a jugar el segon partit en aquesta setmana nadalenca. L'equip de Rubén Burgos arriba en una bona dinàmica i el tècnic valora el partit.

 

Després d'un parell de dies lliures perquè tant cos tècnic com jugadores pogueren gaudir de les festes amb les seues famílies, l'entrenador assegura que estan “preparades i concentrades en la competició. Ha sigut un xicotet break però l'equip segueix en la línia de treball i de mentalitat de les setmanes anteriors que estava sent molt positiva”.

 

Sobre el rival, Rubén indica que “Zaragoza és un debutant atípic en la competició, ja que la plantilla té molta experiència i amb el repte que s'han fet creiem que és un equip molt competitiu. En la seua pista serà difícil guanyar-los però intentarem fer bé les nostres coses i que el partit seguisca el guió que ens convé”.

 

L'equip aragonés ha sumat recentment un fitxatge nacional de gran nom com ho és Anna Cruz: “Encaixa molt bé en el perfil d'equip que tenen i els dóna una cosa especial. L'experiència, el joc de bloqueig directe, aqueixos espais intermedis de tir de dos i ritme en transició. Segur que suma des del minut un perquè és una jugadora que estava competint ja”.

 

Burgos comunica que recupera jugadores per a aquest partit: “Podrem comptar amb tota la plantilla excepte María Pina, que en breu s'incorporarà també. Així que per a aquest partit recuperem a Laura Gil després de la fractura nasal i a Queralt Casas del contratemps de l'últim partit a l'esquena”. 


TAGS: