Vanja Marinkovic i Anna Gómez visiten el Campus de Nadal

01/01/2021

Els jugadors professionals Anna Gómez i Vanja Marinkovic van visitar la XII edició del Campus de Nadal de València Basket que ha tingut lloc en el Col·legi IALE de L'Eliana amb les màximes garanties perquè els més xicotets puguen continuar gaudint del seu esport favorit en aquestes dates tan assenyalades. Tots dos jugadors van departir en una entretinguda xarrada amb els xavals, que van exercir de periodistes per a conéixer les curiositats de dues dels seus ídols.

 

La base valenciana Anna Gómez, creu que “és positiu per als xiquets i xiquetes que vegen una cara coneguda del Valencia Basket, és molt important i més en els temps que corren”. Per a Vanja, “és molt bo perquè els xavals coneguen bé el que és el Valencia Basket. Tant de bo estar jugant contra algun d'ells d'ací a 10 anys”

 

El campus, dut a terme del 26 al 30 de desembre per a xics i xiques entre 6 i 17 anys, ha sigut un èxit total quant a inscripció, sent un reflex de la confiança que es té en els protocols de seguretat del Club, aqueixos que ja han permés albergar amb garanties alguns dels principals esdeveniments nacionals i internacionals de màxim nivell en el nostre esport.


TAGS: